Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CURE DETALJI

Sad je definitivno kraj: Kim Kardashian i službeno zatražila razvod braka

REUTERS
19.02.2021.
u 23:13

Kim Kardashian zatražila je zajedničko skrbništvo nad djecom.

TV zvijezda i vlasnica brojnih modnih brendova Kim Kardashian zatražila je razvod braka od repera i dizajnera Kanye Westa, tvrde brojni američki mediji. 

Poznati par u braku je već gotovo sedam godina i imaju zajedno četvero djece. Već mjesecima kruže glasine o narušenim odnosima između para, čemu navodno nije pomogla reperova kandidatura za predsjednika SAD-a. 

Prema pisanju medija, Kim Kardashian zatražila je zajedničko skrbništvo nad djecom. 

Oni su potpisali predbračni ugovor što bi trebalo olakšati njihov razvod. Naime, njezino bogatstvo se procjenjuje na više od 780 milijuna dolara, a njegovo pak na 1.26 milijardi dolara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije