Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kanye ne miruje

Kim Kardashian i najslavnija obitelj strahuju, mogli bi na vidjelo izaći 'prljavi' bračni detalji

Foto: Instagram
1/5
17.01.2021.
u 22:00

Kim će zasigurno tražiti skrbništvo nad sve četvero njihove zajedničke djece, koje Kanye već neko vrijeme tek povremeno viđa.

Nakon sedam godina naizgled skladnog i sretnog braka, sve se više šuška o razvodu reality zvijezde Kim Kardashian i repera Kanye Westa. Već nekoliko tjedana ranije otkriveno je da uskoro bivši supružnici više ne žive zajedno pa su mnogi obožavatelji odmah pomislili kako je riječ o razvodu, no Kardashiani su tvrdili da oboje samo trebaju malo odmora. Međutim, prije nekoliko dana brojni izvori bliski obitelji potvrdili suu da je razvod neizbježan. Kim više ne nosi bračni prsten, što je potvrdila jedna od posljednjih fotografija, a Kanye se potpuno preselio na svoj ranč u Wyomingu. 

Kim će zasigurno tražiti skrbništvo nad sve četvero njihove zajedničke djece, koje Kanye već neko vrijeme tek povremeno viđa. 

Britanski medij Mirror sada piše kako je Kanye odlučio malo 'prepraviti' svoj dugoočekivani deseti studijski album. Naime, Kanye navodno ispravlja ranije napisane tekstove kako bi se u njima referirao na svoj najavljeni razvod. A o čemu će biti točno tekstovi, ne zna se.

- Kanyeov novi album bit će o raspadu njegove veze s Kim. Pisao je to mjesecima - rekao je izvor blizak reperu za strane medije i dodao kako je Kardashianka od njega tražila da u svojim pjesmama poštuje njihovu obitelj. Čini se kako je Kim u strahu da se ne otkrije nešto što ne bi trebalo te da njegovi tekstovi ne izazovu još veću buru oko razvoda, što su znali u prošlosti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije