Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neposluh

Bruce Willis izbačen je iz trgovine jer je odbio nositi zaštitnu masku

Foto: profimedia
1/6
13.01.2021.
u 10:53

Kupci su ga snimili i upozorili su zaposlenike koji su na kraju 65-godišnjeg glumca zamolili da napusti trgovinu.

U jednoj trgovini u Los Angelesu poznati glumac Bruce Willis odbio je nositi zaštitnu masku i zato ga je osoblje izbacilo iz trgovine jer se nije pridržavao epidemioloških mjera koje su trenutačno na snazi diljem svijeta zbog pandemije koronavirusa. Page Six kaže kako su se ostali kupci u trgovini pobunili kada su Willisa vidjeli kako bez maske šeće trgovinom, a lice nije pokrio ni šalom koji je nosio oko vrata.

Kupci su ga snimili i upozorili su zaposlenike koji su na kraju 65-godišnjeg glumca zamolili da napusti trgovinu. Ubrzo su na adresu Willisova glasnogovornika stigli upiti vezani za ovu situaciju, ali on je odbio bilo što komentirati. Bruce Willis prvu karantenu na proljeće proveo je s bivšom suprugom Demi Moore u njezinoj kući u Idahou. Par je ostao u prijateljskim odnosima i u Deminoj kući trebala im se pridružiti i Bruceova nova supruga s njihovom djecom, ali kako su u to vrijeme putovanja bila teško izvediva, Bruceova supruga im se pridružila nekoliko tjedana kasnije. 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
11:31 13.01.2021.

svaka mu čast. Ni ja ne nosim brnjicu.

IS
Istnaboli
11:20 13.01.2021.

Dalí su ga izbacili ili ljubazno zamoli da napusti trgovinu? Nije mi jasno !!!!

JO
Joy
11:10 13.01.2021.

Nismo duzni nosit maske.Educirajte se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije