Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIM POLUDJELA

Nekada suradnice i prijateljice danas uopće ne komuniciraju

Foto: PA/Pixsell
1/5
21.11.2017.
u 15:50

Stephanie Shepard nije bila zadovoljna svojom pozicijom i htjela je napredovati, ali Kim nije bila zadovoljna kako radi i bila je uvjerena da joj radi iza leđa.

Kim Kardashian bila je uvjerena kako je Stephanie Shepard postala dio njene obitelji kada ju je zaposlila kao osobnu asistenticu, a nedavno je njihov odnos iz prijateljstva prerastao u neprijateljstvo.

Naime, Kim je poludjela kad je saznala da se Stephanie žalila njenoj sestri Kourtney kako je posao  osobne asistentice više ne ispunjava.

- Nije ti čudno što ti se moja asistentica tako povjerava? Malo mi to smeta. Što bi ti pomislila da ja postanem najbolja frendica s tvojom asistenticom Megan? Sigurno ti ne bi bilo drago. Neprofesionalno je i neprikladno što je razgovarala s tobom, a ne sa mnom - pitala je Kim sestru i očito se osjetila ugroženo i imala je dojam da joj  rade iza leđa. A kad se zamjerite Kim Kardashian, onda vas to košta i dobijete otkaz.

Izvori bliski Kardashiankama kažu kako je Stephanie htjela imati veću ulogu u organizaciji Kiminog posla, što joj je Kardashianka to i omogućila, ali  ispostavilo se da Stephanie nije tako talentirana za taj veći zalogaj. Barem je to objašnjenje bliskih Kardashiankinih prijatelja, dok drugi tvrde da se Kim bojala kako joj Stephanie radi nešto iza leđa. Nekada suradnice i prijateljice danas uopće ne komuniciraju. 

1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije