Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manekenka

Kendall Jenner na fotografijama uvijek prekriva lice, a ovo je razlog

Foto: PA/Pixsell, IPA/Pixsell
1/5
08.11.2017.
u 10:49

Popularna manekenka i zvijezda obiteljskog realityja od paparazza uvijek skriva lice jer ima ožiljke od akni na licu.

Kendall Jenner, model i mlađa sestra popularne Kim Kardashian na fotografijama koje nisu s crvenog tepiha i modnih revija uvijek prekriva lice rukom.

Popularna manekenka i zvijezda obiteljskog realityja od paparazza uvijek skriva lice, a otkriven je i razlog zašto to radi. Naime, Kendall ima traume iz tinejdžerskih dana kada je imala velikih problema s aknama koje su ostavile tragove ne njenom licu i kad nema profesionalni make up ti ožiljci se jako  dobro vide i zato Kendall uvijek pokriva lice rukama kako bi izbjegla objavu takvih fotografija. 

Foto: PA/Pixsell, IPA/Pixsell

- U tinejdžerskoj dobi to je utjecalo na moje samopouzdanje jer akne su me uništile. Sramila sam se svog lica i uvijek sam držala glavu spuštenu dok sam pričala s drugim ljudima. Osjećala sam se kao čudak. Prekrivala sam lice rukama stalno - ispričala je jednom prigodom Kendall. 

Zahvaljujući čudotvorcima šminkerima i photoshopu Kendall u reklamnim kampanjama, crvenom tepihu i modnoj pisti nema tragove ožiljaka na licu, ali bez šminke priča je sasvim drukčija. 

VIDEO: Evo kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Komentara 3

HR
hromcan
11:32 08.11.2017.

Pa one su sve takve da kad bi se probudio uz nju ,a ona je bez šminke počeo bi vrištati od straha da ti se kakvo čudovište nije uvuklo u krevet.. ..

DU
Deleted user
22:49 08.11.2017.

Lijepe crte lica nikakve akne niti ožiljci ne mogu pokvariti, a ona ih ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije