Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastup u Areni

Kiki Rahimovski: Pokušavam biti dovoljno jak, u meni je još uvijek bol za ocem

Zagreb: Koncert Parnog valjka "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki"
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
28.03.2022.
u 19:45

Parni valjak je održao koncert u Areni Zagreb, a Akijev sin Kiki otpjevao je tri pjesme "Zagreb ima isti pozivni", "Gledam je dok spava" i "Kada me dotakne".

Koncert Parnog valjka "Valjak i prijatelji" u Areni Zagreb okupio je poznata glazbena imena koja su otpjevala najpoznatije hitove ovog benda i publici su probudili sjećanje na Akija Rahimovskog koji je iznenada preminuo 22. siječnja ove godine u 67. godini. U Areni je Akijev sin Kristijan otpjevao tri pjesme  "Zagreb ima isti pozivni", "Gledam je dok spava" i "Kada me dotakne", a publika je cijelo vrijeme komentirala kako Kiki ima tako sličan vokal kakav je imao nezaboravni Aki. 

- Kod mene je to sasvim čudno, volio bih se veseliti zbog ljudi znam da bi tata htio, ali u meni je još uvijek ta neka bol za ocem, ali trudit ću se maksimalno večeras dati sve od sebe za tatu. Imao sam šest godina kad sam prvi put bio na koncertu Parnog Valjka i odrastao sam s njima cijeli svoj život praktički, računao sam da će moj tata završiti s njima na neki način jednu najveću priču ali eto tako se dogodilo i sad smo svi tu za tatu. - rekao je Kiki za Dnevnik.hr uoči koncerta, a suznih očiju priznao je kako mu otac jako nedostaje.

-  Puno mi fali, pokušavam ne misliti na to u ovom trenutku. Pokušavam biti dovoljno jak da shvatim što se zbiva i vjerujem da će se večeras dogoditi prekrasna stvar - kazao je Kiki. Husein Hasanefendić Hus je tijekom koncerta rekao kako je ovo glazbeno okupljanje sjećanje Akija i njegov život i istaknuo je kako je to večer slavlja, a publika je prigrlila taj stav i bilo im je teško oprostiti se od svih izvođača koji su ovog vikenda slavili neponovljivog Akija. 

VIDEO Will Smith ošamario Chrisa Rocka na Oscarima, pa dobio kipić, rasplakao se i tražio oprost!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije