Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez iznude

Kike Curavić: Šala je da su za sponzorstvo od mene tražili seks

nikolina pišek
Davor Puklavec/Pixsell
26.04.2010.
u 20:17

– Ma riječ je o šali, naravno. Jedan mi je prijatelj u zezanciji rekao da će me sponzorirati ako budem uz to nudio seksualne usluge – objasnio je Kike.

U intervju za 60 sekundi u "Red Carpetu" bivši farmer Kristijan Curavić izjavio je kako su na početku karijere od njega tražili seks za sponzorstvo.

– Ma riječ je o šali, naravno. Jedan mi je prijatelj u zezanciji rekao da će me sponzorirati ako budem uz to nudio seksualne usluge – objasnio je Kike.

U istom intervju Curavić je povjerio da se boji svoje djevojke Nikoline Pišek. Ronilac je donedavno sudjelovao u reality showu "Farma", koji je morao napustiti zbog zdravstvenih razloga.

Komentara 9

LU
Lujo123
22:15 26.04.2010.

Bez ove prevažne izjave nacija bi bila očajna. Možda ju je trebalo umetnuti u Vladin antirecesijski program. Novinari vi stvarno nemate o čemu pametnom pisati?

Avatar condor
condor
10:23 01.05.2010.

Ništa čudno, da se farmerske likove pita za seks, jer tamo je stjecište radodajki i radoprimaca !

MI
mimi1
22:06 27.04.2010.

Gotovo je sad Kike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije