Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozlilo mu

Kevin Spacey završio u bolnici zbog sumnje na srčani udar: 'Bilo je neočekivano'

Foto: reuters
1/19
04.10.2023.
u 21:45

Sumnja na srčani udar došla je nakon što je glumcu utrnula jedna ruka tijekom sudjelovanja na Tashkent International Film Festivala. Nakon toga je prebačen u bolnicu.

Glumac Kevin Spacey (64) hitno je prevezen u bolnicu zbog straha od srčanog udara, piše The Sun. Sumnja na srčani udar došla je nakon što je glumcu utrnula jedna ruka tijekom sudjelovanja na Tashkent International Film Festivala. Glumcu je pozlilo tijekom razgledavanja muzeja Afrasiab, a ruka mu je utrnula na osam sekundi. 

Nakon što je prevezen u bolnicu u Uzbekistanu te nakon što mu je napravljena magnetska rezonancija, nalazi su pokazali da je sve u redu.

- Bio je liječen profesionalno od strane doktora i osoblja i nisu pronašli nikakve probleme s njegovim srcem - rekao je Kevinov suradnik.

VEZANI ČLANCI

Glumac se ubrzo nakon što je utvrđeno da je sve u redu vratio na festival i održao govor pred posjetiteljima. Rekao je kako mu je zdravlje 'normalno'.

- Iskusio sam nešto danas ovdje što je bilo neočekivano. Gledao sam ove neobične murale na zidovima i odjednom sam osjetio da mi je cijela lijeva ruka utrnula na nekih osam sekundi. Protresao sam ju, ali sam odmah rekao ljudima s kojima sam bio i odmah smo otišli u bolnicu. Proveo sam cijelo poslijepodne tamo i prošao razne pretrage. Osoblje se pobrinulo za mene, čak sam išao i na magnetsku rezonanciju. Sve je na kraju ispalo normalno i zahvalan sam što nije ništa ozbiljno - rekao je glumac.

VIDEO U hotelu Sheraton održana promocija knjige Miroslava Lilića

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije