Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Disneyevi filmovi

Keira Knightley zabranila kćeri Pepeljugu i Malu sirenu, evo i zašto

Foto: PA/Pixsell
1/3
19.10.2018.
u 09:00

Knightley, koja igra u drugoj Disneyevoj franšizi Pirati s Kariba, rekle je da nisu svi Disneyevi filmovi zabranjeni u njezinu domu.

Britanska glumica Keira Knightley rekla je da je zabranila svojoj trogodišnjoj djevojčici da gleda Disneyeve filmove koji prikazuju žene na način s kojim se ona ne slaže.

Edi Knightley ne smije gledati Pepeljugu niti Malu sirenu. Knightley je rekla Ellen DeGeneres da Pepeljuga iz 1950. "čeka bogatog tipa da je spasi. Nemoj! Spasi se sama! Očito!"

Rekla je za Malu sirenu: "Mislim, pjesme su divne, ali nemojte davati svoj glas zbog muškarca. Halo!" Glumica je dodala: "I to je ono što me dosta nervira, jer mi se zaista sviđa film. Volim Malu sirenu".

Knightley, koja igra u drugoj Disneyevoj franšizi Pirati s Kariba, rekle je da nisu svi Disneyevi filmovi zabranjeni u njezinu domu.  

Potraga za Dorom "mi je velik favorit", a Snježno kraljevstvo je genijalno, Moana "je potpuno u redu", rekla je glumica.

Komentara 1

ST
Stručnjak
10:40 19.10.2018.

ova nije normalna, feminizam će joj uništiti pamet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije