Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve za umjetnost

Keira Knightley pozira naga slikaru Mitchu Griffithsu

keira knightley
reuters
14.12.2009.
u 09:11

Gotovo svaki dan 24-godišnja glumica odlazi u londonsku galeriju Halcyon Gallerry kako bi pozirala gola Mitchu Griffithsu, slikaru poznatom po aktovima.

Glumica Keira Knightley svakodnevno posjećuje londonsku galeriju Halcyon Gallerry, ali ne kako bi se kulturno uzdizala nego kako bi pozirala naga slikaru Mitchu Griffithsu za njegovu novu izložbu. Kako tvrde izvori bliski 24-godišnjoj glumici, ona se smatra počašćenom što može sudjelovati u stvaranju nove zbirke slikara koji je poznat po svojim aktovima. Jedna od najljepših glumica Hollywooda trenutačno je malo zamrzla filmsku karijeru i posvetila se kazališnim daskama, pa sad u Londonu glumi u predstavi "Mizantrop".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije