Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA

Kći slavnih glumaca predstavila je javnosti svoje novo ime: Ja sam Fin

Foto: profimedia
1/10
10.04.2024.
u 23:00

S novom frizurom, nekada Seraphina Rose a sada Fin je snimljen u veljači ove godine, a da je došlo do ove promjene dalo se naslutiti i kada su nedavno objavljene fotografije na kojima je Fin slikan kako grli mamu Jennifer i na fotografiji se vidi kako mu je na ruksaku izvezeno ime Fin

Petnaestogodišnja kći Jennifer Garner i Bena Afflecka, Seraphina Rose, prvi put se službeno pojavila pod novim imenom, Fin, na komemoraciji za Jenniferina oca prošlog vikenda. Fin se predstavila svojim novim imenom u subotu kada je na misi zadušnici za djeda Williama Jacka Garnera čitala biblijske stihove.

S novom frizurom, nekada Seraphina Rose a sada Fin je snimljen u veljači ove godine, a da je došlo do ove promjene dalo se naslutiti i kada su nedavno objavljene fotografije na kojima je Fin slikan kako grli mamu Jennifer na rastanku na stanici školskog autobusa u Brentwoodu u Los Angelesu. Na fotografiji se može vidjeti ime 'Fin' izvezeno na njihovom ruksaku. Jennifer Garner i Ben Affleck imaju i stariju kći Violet Anne (18) i sina Samuela (12). Ovaj par se rastao 2015. godine, a tri godine kasnije njihov razvod je bio i služben te su ostali u prijateljskim odnosima. 

VEZANI ČLANCI

Affleck je 2022. godine oženio pjevačicu Jennifer Lopez, čija 16-godišnja kći Emme Maribel Muniz koristi rodno neutralne zamjenice i zbližila se s Finom kao polubratom. Njih su dvoje slikani zajedno na ulici Los Angelesa s Affleckom 12. veljače i paparazzi su u nekoliko navrata snimili djecu Bena i Lopez u zajedničkom druženju. 

Jennifer je prije dvije godine, kada je zajedno nastupila s Emme za svoju kći je koristila rodno neutralnu zamjenicu. Zajedno su pjevale na eventu humanitarnog karaktera na stadionu Dodgers u Los Angelesu.

Jennifer je taj put dok je govorila o kćeri, koristila rodno neutralnu zamjenicu ‘they’ odnosno ‘oni’. - Stalno ih zovem da pjevaju sa mnom, ali oni ne žele. Ovo je zato jako posebna prilika. Oni su jako, jako zauzeti. Imaju posla. I skupi su. Košta me kad oni izađu na pozornicu -  našalila se Jennifer i dodala: - Ali, vrijedni su svakog novčića jer su moj najdraži partner za duet ikada. Nakon toga su njih dvije zapjevale pjesmu Christine Perri ‘A Thousand Years’.

VIDEO Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

 

Komentara 1

AC
acer7
11:52 11.04.2024.

Tako je moja žena predstavila novo ime prijateljicama, rekla je da se više ne preziva kao ja nego da se vratila prezime na prijašnje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije