Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne skriva sreću

Kći Massima Savića pokazala što ju je to izulo iz cipela od sreće

06.05.2014., Zagreb - Massimo Savic sa kceri Mirnom i ljubimcem Mangom.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/7
25.10.2020.
u 08:00

Mirna Savić s dečkom Igorom Pavlovićem i ljubimcem Mangom uselila se u novi stan i podijelila fotografije svoje nove oaze.

Mirna Savić s dečkom Igorom Pavlovićem se uselila u novi stan i ne skriva koliko je oduševljena svojim novim domom u kojem je podstanar, ali kaže najsretniji je podstanar. - Novo Normalno mi nije sjelo, ali me zato Novo Doma izulo iz cipela od sreće - napisala je Mirna Savić i podijelila fotografiju iz novog stana iz kojeg se pogled pruža na Medvednicu.

- Stan u koji smo uselili (nažalost) nije naš, već smo u najmu, ali da, apsolutno sam sigurna da smo najsretniji podstanari u Zagrebu i šire. Zapanjujuć je - rekla je kći Massima Savića za Gloriju. S Mirnom i Igorom u novi stan uselio se i njezin ljubimac Mango i upravo to joj je bilo najbitnije kod traženja stana da su i ljubimci dobrodošli te da je stan u blizini prirode. Sve joj se na kraju odlično poklopilo jer vlasnica stana obožava životinje, a stan se nalazi u neposrednoj blizini Bundeka. 

- Imam osjećaj da smo dobili na lutriji najma, kad nas je već pandemija totalno 'zakočila' s kupnjom svoga doma... Potraga za stanom za najam u Zagrebu je mukotrpna, a još je gore ako s vama dolazi kućni ljubimac. Najbitnije je bilo da nas netko primi sa psom i da pas ima zelene površine u blizini stana. I eto nas sad tik do parka Bundek, a vlasnici je naš Mango bio lijepa vijest, jer jednako obožava prirodu i životinje kao Igor i ja - zadovoljno je rekla Mirna.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 1

TA
Talleyard
08:33 25.10.2020.

Pljunuti otac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije