Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kralj estrade

Balkanski šarmer osvanuo k'o od majke rođen na fotki iz 70-ih!

zdravko čolić
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/4
13.08.2019.
u 18:10

Najveći šarmer Balkana Zdravko Čolić prije više od pet desetljeća je započeo glazbenu karijeru.

Na Instagram profilu Foto.nostalgija osvanula je fotografija s kraja 70-ih godina prošlog stoljeća na kojoj kralj balkanske estrade Zdravko Čolić pozira u obnaženom izdanju.

Fotografija na kojoj ima samo 28 godine je pritom opravdala sve epitete koje Čolić već desetljećima nosi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#zdravkocolic #1979 #jugoslavija

A post shared by @ foto.nostalgija on

Zanimljivo je kako ovaj pjevač uspješno drži privatni život od očiju javnosti, ali nedavno se oglasio o jednom incidentu koji je uključivao i njegovu samozatajnu suprugu Aleksandru.

- Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti – izjavio je Čola u jednom intervjuu za medij iz susjedne zemlje.

Svojevrsnom srećom u nesreći smatra to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna i drama je brzo završila.

- Moja supruga je reagirala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava što radim. Vjerujem da joj zbog toga može biti samo drago - objasnio je pjevač koji je nedavno proslavio 68. rođendan.

Podsjetimo, pjevač poslijednjih 18 godina živi mirnim obiteljskim životom sa suprugom Aleksandrom Čolić. Ona se doduše nikada ne pojavljuje u medijima. Gotovo nitko ne zna kako ona izgleda, a isto vrijedi i za njihove dvije kćeri - Unu i Laru.
 

Ključne riječi

Komentara 10

BU
busbus59
18:55 13.08.2019.

Bo je vas čolić, pa natoj slici ima kupaće! Zašto ja to otvaram kad znam da nas buckate je! Neću više! Fuuuuuj

YU
YuBastards
18:40 13.08.2019.

Hvala Vecernjem sto nas svaki dan obasipa clancima o Balkanu i Balkancima i zatvara nas u granice najzaostalijeg dijela Europe.

ZB
Zoki-Bijela
20:31 13.08.2019.

Vidim jos niste iskopali da je D. DRAGOVIC obradjiva u ono vrijeme.. A tek onu tamniju iz ABBA gupe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije