Naslovnica Showbiz Zvijezde

Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina u toplesu na plaži najavljuje Božić

Spot na plaži je homage Madonninom spotu za pjesmu "Cherish", a Ireland se tako pridružila Riti Ori i Belli Hadid, koje su također snimile video za Love magazine.
06. prosinca 2016. u 10:45 1 komentara 2870 prikaza
Ireland Baldwin
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/6

Advenstki kalendar magazina Love definitivno je najsexy kalendar na svijetu. Njihovi video-klipovi sa snimanja dodatno podižu temperaturu jer redovito prikazaju najljepše žene svijeta u oskudnim izdanjima. Ovog tjedna prašinu je podigla Ireland Baldwin, čiji su roditelji poznati glumci Kim Basinger i Alec Baldwin, piše Daily Mail.

Ireland Baldwin 19-godišnja manekenka Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina već završila na odvikavanju! Ireland Baldwin pretučena Kćer Aleca Baldwina i Kim Basinger napala su tri muškarca

Homage Madonninom spotu

Ireland je 21-godišnji supermodel, a u videu kojeg je režirao Doug Inglish i stilizirao Sean Knight pokazuje sve svoje atribute i na kraju ostaje u toplesu. Spot na plaži je homage Madonninom spotu za pjesmu "Cherish", a Ireland se tako pridružila Riti Ori i Belli Hadid, koje su također snimile video za Love magazine.

Inače, prošlogodišnje video-klipove Lobve magazina, na kojima su  Kendall Jenner, Gigi Hadid i Pamela Anderson gledalo je čak 1,2 milijarde ljudi.

>>Ireland Baldwin prekinula s dečkom i sada ljubi djevojku?

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • Deleted user:

    zgodna...jako zgodna...a još se ktome zove kao obećana zemlja za hrvate