Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretučena

Kćer Aleca Baldwina i Kim Basinger napala su tri muškarca

Ireland Baldwin
Foto: Krista Kennell/Press Association/PIXSELL
1/4
19.06.2015.
u 08:16

– Prije tjedan dana ekipa muškaraca automobilom su pratili Ireland. Ona se vratila u centar za rehabilitaciju i zatražila jednog od zaštitara u centru da izađe i zaštiti ju od uznemiravanja – izjavio je izvor

Ireland Baldwin viđena je u šetnji sa svojim novim dečkom Jonom Kosikom, no svima je za oko zapelo njezino pretučeno lice.

Kćer Kim Basinger i Aleca Baldwina napala su u ponedjeljak tri muškarca, piše Daily Mail. Prema pisanju tabloida, pratili su je tri dana. – Prije tjedan dana ekipa muškaraca automobilom su pratili Ireland. Ona se vratila u centar za rehabilitaciju i zatražila jednog od zaštitara u centru da izađe i zaštiti ju od uznemiravanja – izjavio je izvor.

Unatoč tome, u ponedjeljak navečer je napadnuta. Ireland se nalazi u centru za odvikavanje od alkohola i droge, kamo je otišla nakon prekida s repericom Angel Haze.

>>Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina već završila na odvikavanju!

>>Ireland Baldwin prekinula s dečkom i sada ljubi djevojku?

Komentara 3

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
11:50 20.06.2015.

Prošao je vremenski period u kojem je moguće urediti komentar

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
11:49 20.06.2015.

Luda ,sma lida kćerka.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
11:51 20.06.2015.

Luda mama luda kćerka , a i tata se je istakao kao nasilnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije