Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19-godišnja manekenka

Kći Kim Basinger i Aleca Baldwina već završila na odvikavanju!

Ireland Baldwin
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/9
14.04.2015.
u 16:10

Lijepa Ireland želi ponovno preuzeti kontrolu nad svojim životom pa se odlučila na boravak u centru. Nažalost, sve to joj se događa sa svega 19 godina

Ireland Baldwin, kći Kim Basinger i Aleca Baldwina, završila je u centru za odvikavanje od alkohola i droge.

Lijepa Ireland želi ponovno preuzeti kontrolu nad svojim životom pa se odlučila na boravak u centru. Nažalost, sve to joj se događa sa svega 19 godina.

U centar ju je otpratila majka Kim, a Ireland je i sama na Twitteru priznala odlazak na odvikavanje. Na rehabilitaciju je otišla zbog emocionalnih trauma, a vrijeme krati čitanjem knjiga. – Izgleda da se oporavljam od intenzivnog partijanja tako da ću se malo odmoriti, a možda dobijem i smrznuti jogurt – napisala je manekenka.

>>Ireland Baldwin prekinula s dečkom i sada ljubi djevojku?

>>Ireland Baldwin tetovirala grudnjak

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
07:48 15.04.2015.

Od takvih roditelja što se je moglo očekivati ?

LI
liliZG
12:08 15.04.2015.

možda se i najede prave hrane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije