Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udaljile se

Kćeri poručile Demi Moore: Želimo mamu, a ne mlađu sestru

bruce demi
Pixsell
05.07.2012.
u 18:30

Rumer, Scout i Tallulah dosadile su Demine drame i depresija iz koje se ne može izvući od prekida s Ashtonom Kutcherom te joj više ne žele biti rame za plakanje

Kćeri Demi Moore zahladile su odnose s poznatom glumicom, prenosi portal Radar Online. Rumer, Scout i Tallulah navodno je dosta maminih ispada, plača i depresije iz koje se ne može izvući od prekida s Ashtonom Kutcherom. Bliski obiteljski prijatelji kažu da su djevojke bile najveća podrška Demi nakon što ju je Ashton prevario i bile su joj rame za plakanje, ali sada su već umorne od svega.

– Kap koja je prelila čašu odigrala se kada je Tallulah maturirala. Djevojke nisu htjele da Demi dođe na maturu, ali se ona svejedno pojavila. Nakon toga su se posvađale i kćeri su rekle Demi kako žele malo mira jer su umorne od njenih ispada i drama te kako im treba mama, a ne mlađa sestra – otkrio je blizak prijatelj glumice.

Moore je kćerima često prigovarala zbog njihova odličnog odnosa s Ashtonom s kojim su ostale u kontaktu i nakon što je napustio njihovu obitelj.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:21 06.07.2012.

Fali ona stvar pa se malo luduje. To dođe sa godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije