Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJE DRUŠTVO

Katy Perry na dodjelu nagrada došla sa 91-godišnjom bakom

katy (1)
Foto: Pixsell
1/4
21.05.2012.
u 18:07

Katy i njezina baka sjedile su jedna do druge, a preuzevši nagradu na pozornici 27-godišnja glazbenica rekla je: - Prava rock zvijezda ovdje je moja baka. Ima 91 godinu i živi u Las Vegasu. Ne mogu dočekati da s njom proslavim uspjeh

Iako je nedavno prekinula kratku romansu s gitaristom grupe Florence + The Machine Robom Ackroydom, Katy Perry na dodjelu Billboardovih glazbenih nagrada nije došla sama. Povela je svoju 91-godišnju baku Ann Hudson koja je unuci prva čestitala kada su Katy najavili kao pobjednicu jedne od nagrada.

Američka pjevačica dobila je priznanje kao jedina izvođačica u povijesti koja je s jednog albuma imala pet pjesama na prvom mjestu glazbenih ljestvica. Katy i njezina baka sjedile su jedna do druge, a preuzevši nagradu na pozornici 27-godišnja glazbenica rekla je:

– Prava rock zvijezda ovdje je moja baka. Ima 91 godinu i živi u Las Vegasu. Ne mogu dočekati da s njom proslavim uspjeh.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:30 22.05.2012.

Kata Perić mi je svakim danom sve ljepša, Veliko Bravoooooooooooo. Zadnji spot je super, uniforma joj stoji ko salivena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije