Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prirodni look je in

Katie Holmes bez šminke izgleda senzacionalno, pogledajte tko još prati taj trend

No make up
Foto: Instagram
1/6
14.10.2016.
u 14:45

Nina Badrić, Marijana Batinić, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, dio je poznatih dama koje se ne srame pokazati kako izgledaju bez make-upa

Kada se na dodjeli MTV-jevih VMA nagrada Alicija Keys pojavila bez šminke, pokrenula je trend među poznatim damama i ohrabrila ih da na društvenim mrežama objavljuju selfije bez make-upa. Tako je glumica Katie Holmes ovaj tjedan dobila hrpu komplimenata za objavljenu fotografiju na Instagramu na kojoj nema ni trunku šminke. – Izgledaš poput djevojčice – samo je jedan od komentara koji je dobila 37-godišnja glumica.

Slične reakcije prije dva tjedna izazvala je i Gwyneth Paltrow koja je na Instagramu na svoj 44. rođendan objavila fotografiju bez šminke. – Bez šminke za moj 44. rođendan, prihvaćam svoju prošlost i budućnost – napisala je glumica. 

Svojih bora ne srami se ni glumica Cameron Diaz, osim što na društvenim mrežama objavljuje fotografije bez šminke, ona se i za naslovnicu svoje knjige "The Longevity Book" fotografirala bez ruža i pudera. Prirodnim lookom pohvalile su se i na naše poznate voditeljice i pjevačice. Nina Badrić često objavljuje fotografije na kojima nije našminkana, a uz jednu takvu fotku je napisala:

– Fotografijama bez make-upa želim djevojčicama koje još nisu izgradile osobnost poručiti da su puno više od  lijepog izgleda, i da su za izgled javne osobe zadužene čete šminkera, frizera i stilista. Taj “teror” koji se  provodi nad mladima malo je izmakao kontroli. Treba graditi svoju osobnost, raditi na svojim talentima, a ne  samo težiti savršenim mjerama. A savršene mjere ne postoje. 

– Poput djevojčice izgledaš – komentirali su obožavatelji fotografiju voditeljice Marijane Batinić koju je snimila u teretani bez šminke, a pohvale za to što se ne srame objaviti fotografije na kojima ne izgledaju glamurozno dobile su i Severina i Doris Pinčić Rogoznica

 

 

Protein je IN... a ja sam OUT! 😂 Izbilo me iz cipela. 🙃🙃 #izazivamsebe #vaznojebitifit #proteinjein

A photo posted by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Komentara 2

DU
Deleted user
16:38 14.10.2016.

Porucujem im toplo nek si bolje stave sminku i prekriju tu ruznocu.

DO
dommar36
19:55 14.10.2016.

bezveze izgledaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije