Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili zaruke

Princ Harry i Meghan Markle otkrili kako su se upoznali, ali i gdje ju je zaprosio

princ Harry
Foto: Screenshot BBC
1/2
27.11.2017.
u 22:37

Zaruke princa Harryja, koji je peti po redu za preuzimanje britanske krune, palača Kensington objavila je danas

Princ Harry i Meghan Markle trenutno su najpopularniji par u svijetu, a vijest o njihovim zarukama mnogi obožavatelji kraljevske obitelji dočekali su s oduševljenjem.

Zaruke princa Harryja, koji je peti po redu za preuzimanje kraljevske krune, palača Kensington objavila je danas, a par je odmah dao ekskluzivni intervju za BBC u kojem su otkrili mnoge detalje o prosidbi, ali i svojoj vezi.

U intervjuu su otkrili kako su se upoznali na spoju na slijepo te da nisu znali puno jedno o drugome prije toga.

– Zaljubili smo se toliko brzo da je to dokaz da su nam i zvijezde bile naklonjene – rekao je Harry.

Otkrio je kako je 36-godišnju Meghan zaprosio tijekom uobičajene večere u palači Kensington dok su jeli pečenu piletinu.

– Bilo je nevjerojatno iznenađenje. Tako slatko, prirodno i romantično. Kleknuo je na koljeno – rekla je buduća nevjesta.

– Nije mi čak dopustila da dovršim. Pitala me 'mogu li reći da'. Počeli smo se grliti, a onda sam je upitao mogu li joj dati prsten. Ona je rekla 'o da, prsten'. Bio je stvarno lijep trenutak, samo nas dvoje – ispričao je Harry.

Iako se već preselila u London, glumica najpoznatiji po ulozi u poznatoj seriji 'Suits' smatra kako se ničega ne odriče. Poznata je i po svom humanitarnom radu te zastupanju ženskih prava u UN-u.

– Ne čini mi se da odustajem od nečega. Vidim ovo kao promjenu, novo poglavlje u životu. Sada je vrijeme da radim kao tim s tobom – rekla je Meghan princu.

Ispričali su kako su se upoznali preko zajedničke prijateljice te da su zajedno bili na kampiranju u Botswani.

– Nakon tri, četiri tjedna uspio sam je nagovoriti da ide sa mnom na kampiranje. Pristala je, bili smo pet dana ondje i bilo je apsolutno fantastično – rekao je princ Harry te je priznao kako Meghan nije znao jer nije gledao njezinu seriju.

Meghan je kazala kako je upoznala kraljicu Elizabetu te je opisala jednom 'nevjerojatnom ženom'.

Par je upitan i planira li uskoro imati djecu.

– Korak po korak i nadam se da ćemo u skorijoj budućnosti doći i do toga – rekao je on.

princ Harry
1/7

Komentara 4

Avatar toxic alien
toxic alien
23:03 27.11.2017.

Ne mogu se oteti dojmu da svi Windsori imaju vrlo los ukus kad su zene u pitanju. Na vrhu liste je svakako prince Charles, pa nadalje...

Avatar bokolo
bokolo
00:08 28.11.2017.

Englezi su otisli u K.....

RI
rikavac
23:27 27.11.2017.

E sta si vidjela u njemu nije mi jasno. Al eto sad zivi i oblaci se ponasaj se kako kraljica i zakon zahtijeva mislim da to nece dugo potrajat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije