Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion.hr

Kate Hudson otkrila tajnu svoje vitkosti

kate hudson
Foto: Instagram
29.02.2016.
u 13:47

U knjizi je Kate podijelila s čitateljima kako je u određenom periodu života shvatila što njeno tijelo treba i toga se držala te kaže kako sada više ne brine jede li zdravo jer joj želja za zdravom hranom dolazi sama.

Glumica Kate Hudson poznata je po svom fit tijelu i zdravom načinu života. 16. veljače izdala je knjigu Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body u kojoj otkriva svoje tajne o fitnessu, ljepoti i zdravom načinu života. 

"Nikada nije kasno za početi sa zdravim životom. Moja knjiga nije univerzalni vodič već daje savjete kako da svatko pronađe svoje zdrave navike koje su jedinstvene za njih", rekla je Kate.

U knjizi je otkrila kako se pridržava pet manjih obroka dnevno i jede neprocesiranu biljnu hranu te priznaje kako joj dijeta nije potrebna. Ne voli okus mesa pa ga je potpuno izbacila.

Koje još savjete dijeli za vitku liniju i zdraviji život pročitajte na portalu Fashion.hr

>>Kate Hudson: Nemam poremećaj u prehrani!

Komentara 1

DU
Deleted user
20:49 29.02.2016.

kad nebu sexa bude keksa it to je to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije