Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamjeraju joj

Kate Hudson (44) pozirala u toplesu, pratitelji je napali: 'Kako te nije sram, obuci se'

kate Hudson
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/7
31.05.2023.
u 19:17

Na fotografijama se našla se i njezina najmlađa kći Rani, koju je dobila sa sadašnjim partnerom Dannyjem Fujikawom

Slavna američka glumica Kate Hudson (44) iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama kada je pozirala u kupaćem kostimu, točnije samo u donjem dijelu jer je grudi pokrila knjigom. Iako u 45. godini života ova glumica ima zavidnu liniju, mnogi su joj to zamjerili jer je majka. 

U nizu fotografija koje je objavila na Instagram profilu uz ovu, otkrila je da se družila i s obitelji na bazenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

U jednoj u nizu pozirala je i okrenuta leđima kameri, a minijaturni kupaći kostim razotkrio joj je stražnjicu, što se mnogima nije svidjelo.

"Obuci se, majka si", "Kako te nije sram", "Isuse, Kate, ne!", "Prestani tražiti pažnju", "Budi malo skromnija, ipak imaš kćer", "Ajme ne Kate, ovo ti nije trebalo", pisali su pratitelji pod objavom.

VEZANI ČLANCI:

Na fotografijama se našla se i njezina najmlađa kći Rani, koju je dobila s 36-godišnjim partnerom Dannyjem Fujikawom još 2018. godine. Kate i Danny su zajedno, a ona ima još dvoje djece iz ranijih veza. Naime, Starijeg sina Rydera (19) dobila je s bivšim suprugom Chrisom Robinsonom (56), a mlađeg Bingama (12) s glazbenikom Mattom Bellamyjem (44). 

O odnosima s bivšim partnerima i zajedničkom roditeljstvu progovorila je za The Sunday Times.

- Izvana možda ne izgleda tradicionalno, ali iznutra imam osjećaj da ga ubijamo. Zajednica koju sam stvorila s troje djece s tri različita oca je ozbiljno jaka - rekla je tada. 

VIDEO 'Nije mi fora biti predsjednik i imati plaću 3000 eura. To imam. To zaradim za jednu večer'

Ključne riječi

Komentara 5

MT
makan tahi
08:41 01.06.2023.

šta ovi koji spominju isusa imaju uopće gledati njene fotke i dijeliti lekcije o pristojnom ponašanju, prvo neka se riješe svoje dvoličnosti.

PP
Pero.Prč
10:50 01.06.2023.

"da ga ubijamo" (we're killing it), bi se u ovom kontekstu prevelo kao: "rasturamo". Znači, "možda ne izgleda tradicionalno, ali iznutra, osjećam da rasturamo." Ipak bi trebalo znati prevesti kako spada, kad se već živi od toga☝️. Btw. chat GPT taj izraz na prvu prevodi "uspijevamo", ali kad ga se upozori i traži kolokvijalne izraze ponudi: razvaljujemo, razbijamo, deremo, dominiramo... Tako da, danas stvarno nema isprike za kilave prijevode - ubaciš cijeli tekst u chat GPT i - voila. Index, you can do better.

Avatar Carbonado
Carbonado
20:14 31.05.2023.

Možda bi bilo dostojanstvenije bez ovakvih slika u zimi njena života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije