Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obožava putovanja

Karmelu Vukov Colić ovo putovanje usred pandemije jako je razveselilo, pogledajte gdje je pobjegla

Foto: instagram
1/8
03.03.2021.
u 18:20

Večernji provod u Kamenom gradu. Jedno od malobrojnih mjesta na svijetu gdje život nije stao - napisala je televizijska voditeljica i podijelila video u kojem djeluje kao da je problem koronavirusa davna prošlost u ovom gradu.

Pandemija koronavirusa promijenila je naše životne navike i uskratila nam radost bezbrižnog putovanja. Kao velikoj zaljubljenici u putovanja Karmeli Vukov Colić nedostajali su letovi do udaljenih i zanimljivih destinacija, a sada se ova televizijska voditeljica uputila na jedno zanimljivo putovanje u Zanzibar. 

- Večernji provod u Kamenom gradu. Jedno od malobrojnih mjesta na svijetu gdje život nije stao - napisala je televizijska voditeljica i podijelila video u kojem djeluje kao da je problem koronavirusa davna prošlost u ovom gradu. Naravno Karmela se slikala i pored fotografije Freddieja Mercuryja legendarnog pjevača grupe Queen koji je rođen u Zanzibaru. Podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu fotografije znamenitosti ali i jela i začina koje Karmela donosi kući sa svih putovanja. S bivšom HRT-ovom voditeljicom razgovarali smo nedavno povodom izdavanja njezine kuharice "Kuhinja života" i tada se osvrnula na 2020. godinu koju su uz pandemiju obilježili i potresi kod nas. 

 

 

- Kakva je mogla biti, još je bila i dobra. Nije nas ozlijedio potres, kroz koronu smo prošli dosta lako... Pa se smatram sretnom... Naravno da je poslovno porušila sve što smo gradili u proteklim godinama. Putovanja su stala, kazališta bila na kapaljku... No jednu stvar joj ipak najviše zamjeram: odlučila nas je, nesretnica, odviknuti od zagrljaja i poljubaca. Misli, zaboravit ćemo ih... Ali nećemo! Nema šanse! Neće ni korona dovijeka... - rekla je Karmela. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 31

DU
Deleted user
18:59 03.03.2021.

Ovi sta idu u Zanzibar donesu koronu

JO
Jose Oklahoma
18:45 03.03.2021.

Čime se to hvali ova kraljica pretilosti? Čega se pametan stidi, budala se time ponosi.

DU
Deleted user
21:45 03.03.2021.

A, vidi mog Freddieja, legende. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije