Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPOREDBA

Zagrebački glumac se našalio na račun obitelji Đoković i tvrdnje kako je Novak Isus

Foto: Instagram/Reuters
1/5
12.01.2022.
u 12:28

- Ako je Nole Isus, onda mu je stari, po toj logici, Bog. A ako je Srki Bog, onda upravo dokazuje da nije svemoguć. Just sayin… - napisao je Ugljen referirajući se na izjavu Srđana Đokovića

Glumac Asim Ugljen (38) na Facebooku se našalio na račun Novaka Đokovića i njegovog oca Srđana. 

- Ako je Nole Isus, onda mu je stari, po toj logici, Bog. A ako je Srki Bog, onda upravo dokazuje da nije svemoguć. Just sayin… - napisao je Ugljen referirajući se na izjavu Srđana Đokovića. 

-  I Isus je imao problem, svašta su mu radili, ali on je i dalje živ u nama. Tako je i Nole. Ne mogu mu ništa! On je srce Srbije, srce slobodarskog svijeta - rekao je Đokovićev otac prošlog tjedna na prosvjedu u Beogradu. 

Podsjetimo, srpski tenisač priznao je da je zaražen u Beogradu dao intervju francuskim novinarima. Tvrdi da se kod popunjavanja vize dogodila "ljudska pogreška" jer je agent "kvačicom označio pogrešno polje u odgovoru na pitanje o putovanjima prije dolaska u Australiju". 

Australski mediji sada pišu da je njihovo Ministarstvo unutarnjih poslova proširilo istragu protiv prvog tenisača svijeta, a prema njihovim zakonima prijeti mu pet godina zatvora. Tamošnji mediji pišu da se istraga protiv Đokovića širi kako bi uključila njegovo kršenje izolacije u Srbiji i netočne tvrdnje u obrascu putovanja i nedosljednosti u datumu njegova testa na COVID-19.

"U svojoj izjavi pod zakletvom Đoković je rekao da je 'testiran i dijagnosticiran' 16. prosinca. Ministarstvo unutrašnjih poslova sada ispituje ovo nepoklapanje informacija, a kazna za davanje lažnih dokaza prema Zakonu o zločinima kazna je zatvora od pet godina", navodi The Age.

VIDEO: I Plenković je gledao 'Don't Look Up'! Donoismo pregled filmske godine 

Ključne riječi

Komentara 3

ZP
Zabranjen pristup
13:49 12.01.2022.

Svi bi malo slave na Djokovicu, isto tako bi taj Asim selfi sa Noletom sigurno prezentirao tamo gdje i ovaj status

NI
nidjomidjo
13:44 12.01.2022.

Asime komentiraj ti svog Džumhura, mani se Đokovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije