Naslovnica Showbiz Estrada

Karleuša stala u obranu navodne ljubavnice svog supruga

U SMS porukama Jelena Karleuša i njen ljubavnik Ognjen Vranješ spominju Sofiju u negativnom kontekstu, a nakon što je dopisivanje objavljeno u medijima u Srbiji, pjevačica je o svemu dala svoj komentar na Instagramu.
14. veljače 2019. u 10:49 7 komentara 12017 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/11

Ljubavna afera, čiji su glavni sudionici Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, svaki dan dobije novi nastavak.

Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša novi obrat Ognjen Vranješ tuži Jelenu Karleušu i traži milijune

U medije su dospjele nove SMS poruke pjevačice i njena ljubavnika u kojima su se okomili na Sofiju Milošević, navodnu ljubavnicu Karleušina supruga Duška Tošića. 

 | Autor : Instagram Foto: Instagram

U SMS porukama dvoje ljubavnika spominje Sofiju u negativnom kontekstu, a nakon što je dopisivanje objavljeno u medijima u Srbiji, Jelena Karleuša o svemu je dala svoj komentar na Instagramu.

Kriza Karleuša se hvali idilom, ali ovaj potez njena supruga govori suprotno

– Apeliram na tabloide da se zaustave u lažima. Vaša bolesna mržnja prema meni je jasna, ali ostavite nevine ljude poput Sofije na miru. Sram vas bilo, imate li majke, sestre, kćeri? – napisala je pjevačica. 

Plagijat? Nakon seks-afere stižu novi problemi za pjevačicu

Sofija nije reagirala na ove objave, ali kad se cijela ljubavna afera pojavila u javnosti, demantirala je svoju povezanost s Tošićem i dala je podršku Karleuši. 

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

  • BakaMraz:

    Pisem po tko zna kojii put a komentari uredno nestaju: Zasto je ova bezvezna i nama Hrvatima potpuno nevazna srpska flundra, toliko znacajna za VL pa nas uporno pokusavaju svakodnevno zainteresirati za plasticne dijelove njenog tijela?!

  • mikazg:

    Pa šta čitaš Patkoviću. Preskoci

  • Andreeejjj:

    Sta ima bilo koga da vredja spodoba JK? Sve djevojke (kake god da bile) su ljepse i bolje od ove celuliticne, debele, ruzne transexualke!!!!!