Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORILA TROLLU

Kardashianka otkrila kako je u seksi pozama fotka osmogodišnji sin

Kourtney Kardashian
Foto: Instagram
1/5
13.07.2018.
u 09:55

- Moj sin je snimio ovu fotografiju dok drugo dvoje sjedi za stolom preko puta mene. Hvala vam puno što brinete - napisala je Kourtney nakon što su je fanovi pitali gdje su joj djeca.

Čini se kako je reality zvijezda Kourtney Kardashian (39) našla inspiraciju u Liz Hurley, jer i nju, baš kao i glumicu, na odmoru fotografira sin. Kourtney je na Instagramu žestoko odgovorila trollu koji ju ne napao, i otkrila kako je seksi fotografije s odmora u Italiji snimio njen osmogodišnji sin Mason.

Inače, Kourtney uživa s dečkom Younesom Bendjimom (25), sinovima Masonom i Ashtonom (3), te kćerkicom Penelope (6). Djecu je dobila u braku s bivšim suprugom Scottom Disickom.

 

yep, more focaccia

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

-  Moj sin je snimio ovu fotografiju dok drugo dvoje sjedi za stolom preko puta mene. Hvala vam puno što brinete - napisala je Kourtney nakon što su je fanovi pitali gdje su joj djeca.

- Imaš divnu obitelj i dobra si majka, a ovi koji te trollaju imaju jadne  živote - napisao joj je jedan pratitelj.

Kourtney Kardashian
1/11

Komentara 2

OB
ObrenM
10:11 13.07.2018.

Incestuozna kurva.

DP
d.pia
23:55 13.07.2018.

vl ako bas morate posati ovakve nepotrebne clanke i trovati nas danonocno sa kardashiankama i meghan onda barem istrazite ono o cemu pisete da clanak barem ima tocnost informacija..sin joj se ne zove ashton nego reign!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije