Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VANNA PROMOVIRALA LIVE CD I DVD

Kao mala sam uvijek mantrala da ću na naslovnice doći zbog svog rada

Vanna
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/13
16.11.2016.
u 21:09

'Hvalim se ovim izdanjem, rekla bih s pravom, budući da nije svakodnevna pojava da pop pjevači nastupaju sa Zagrebačkom filharmonijom'

Zagrepčani koji su ovog popodneva šetali centrom mogli su se još jednom uvjeriti zašto Vanna s pravom nosi titulu jedne od naših najboljih pjevačica. Ona je ispred caffe bara Nova ploča u Bogovićevoj ulici otpjevala nekoliko pjesama samo uz pratnju klavijatura, kako bi promovirala CD i DVD "Ispuni mi želju", koji je objavljen u izdanju Croatia Recordsa.

Riječ je o snimki prošlogodišnjeg koncerta u Lisinskom, na kojem je Vanna proslavila 25 godina karijere. 

– Hvalim se ovim izdanjem, rekla bih s pravom, budući da nije svakodnevna pojava da pop pjevači nastupaju sa Zagrebačkom filharmonijom. To je i skupo i komplicirano jer trebaš znati napraviti aranžmane da pop pjesme dobro zvuče bez benda, samo u pratnji filharmonije – kazala nam je Vanna i dodala kako joj je drago što je publika jako dobro primila sve pjesme.

Vanna je na tom koncertu ispunila mnoge želje publici koja je mogla čuti neke pjesme koje inače nisu na njezinu repertoaru.

– Ljudi moraju biti zahvalni kad pjesma postane hit, to znači da smo zahvatili široki spektar ljudi. Nikad se neću odreći hitova ET-ja kao što je "Tek je 12 sati", koja i danas ima svoj šarm – kaže Vanna.

Gošće koncerta bile su joj Mia Negovetić i sopranistica Valentina Fijačko Kobić. Mia je pobjednica showa "Zvjezdice", u kojem je Vanna bila članica žirija.

- Ja sam s 14 godina bila klinka iz Koprivnice za koju nitko nije čuo, a sanjala sam velike snove. Realizaciju toga nisam ni naslutila. Za Miu može biti dobro i loše to što je već sad postala poznata. Ono što je sigurno da ima čvrstu bazu u svojoj divnoj obitelji koja uvijek razmišlja u njenu korist.

Ona je veliki talent, a takvom talentu se ne može dogoditi da ode u prosječnost. Sigurna sam da će se za koju godinu razviti u još veću zvijezdu - veli Vanna. 

Ono što Vanna uvijek ističe je da od svog puta nije odustala, pa se bavi glazbom koju je voljela kao klinka, a ne glazbom koja će prolaziti kod publike.

- Još kao klinka sam imala svoju mantru koju sam govorila, a to je da ću na naslovnice doći zbog svog rada, a ne zato što sam popularna ili objavljujem fotografije iz privatnog života - kazala je Vanna. 

>> Sveti gral estrade je biti svoj, ali i aktualan, vječno se traži taj spoj kvalitete i trenutka

Komentara 1

DU
Deleted user
18:30 18.11.2016.

vrhunska pevačica i sasvim prirodno prelepa žena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije