Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
često se druže

Kandidati šeste sezone 'Života na vagi' ponovno se okupili, pogledajte kako izgledaju 2 godine nakon showa

Foto: RTL
1/20
22.01.2024.
u 09:39

Često objavljuju zajedničke fotografije, a otkrivaju da zajedno idu na izlete i druženja. Ivana Radoš Kruškić i Željka Mateša posjetile su Zuzanu, a s njima je bila i Štefica. Kako je otkrila Ivana ranije su se družili i s Dominikom i Tomom.

Kandidati šeste sezone showa 'Život na vagi' ostali su u odličnim odnosima. To se može vidjeti i po njihovim objavama na društvenim mrežama. Naime, često objavljuju zajedničke fotografije, a otkrivaju da zajedno idu na izlete i druženja. Ivana Radoš Kruškić i Željka Mateša posjetile su Zuzanu, a s njima je bila i Štefica. Kako je otkrila Ivana ranije su se družili i s Dominikom i Tomom. 

Foto: Instagram

"Vikend proveden odlično. U petak smo se družili  Zuzana, Štefica, ja, Rođo (Dominik), Toma i Željka kod Rođe u kafiću, a onda smo nas tri - Zuzana, Željka, Štefica i ja otišle u Varaždin. A u subotu smo se podružile sa Štefičinim najbližima  i obišle njen grad. Kasnije navečer su nam se pridružili Toma i Željka u njezinoj vikendici u Goricama, a u nedjelju popili kavu i prošetali još malo gradom te krenuli k Zagrebu gdje je Zuzana morala na bus, a nas troje smo se opet s Rođom podružili na ručku" rekla je Ivana za RTL.hr

Otkrila je da su se opustili, ali i da za dva tjedna planiraju ići kod Borisa na karneval u Rijeku
"Vikend za opuštanje, a za dva tjedna, ako bude sve po planu, trebali bi do Borisa na maškare u Rijeku". OVDJE možete vidjeti njihovu zajedničku fotografiju. 
Ivana je ranije u razgovoru za RTL pohvalila suprugov rezultat i otkrila kako se ona i dalje pridržava režima zdrave prehrane i aktivnosti kako bi nastavila gubiti kilograme.   

VEZANI ČLANCI:

– Stvarno se pridržavam prehrane. Vani sam super, a ako idemo na neki rođendan, dopustim si nešto više jer znam da ću to izgubiti. Gubim kilograme, malo mi teže ide, ali zadovoljna sam. Što se tiče treninga, najviše trčim i hodam, ali idem i na grupne treninge. Sa mnom su tu muž i kum. Dosta vježbamo zajedno. Muž također gubi kilograme. Čak 17 kilograma izgubio je otkako sam ja izašla – pohvalila je Ivana svog supruga.

Otkrila je i kako je njezin suprug prije nekoliko godina imao namjeru prijaviti se u RTL-ov show "Život na vagi", ali je na kraju odustao. Ivana je htjela napustiti show jer joj je teško pala razdvojenost od djece i supruga pa su joj kolege iz showa odlučili ispuniti želju i dali su joj najviše glasova.

VIDEO Favorit Dore Baby Lasagna odbacio sve optužbe: 'Naravno da ništa nisam ukrao'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije