Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ju briga

Kakvo tijelo! Za 53. rođendan glumica sve oduševila seksi fotografijom s plaže

Foto: Instagram
1/7
02.09.2019.
u 16:16

Meksičko-američka glumica, Salma Hayek nedavno je snimala i film u Lijepoj Našoj, a probala je i brojne ukusne delicije naše tradicionalne kuhinje.

Predivna glumica Salma Hayek Pinault danas slavi 53. rođendan, a na društvenim mrežama jasno je dala do znanja da su za nju godine samo broj.

- Da, sutra mi je 53. rođendan. Što s tim? - napisala je glumica u objavi koju je jučer stavila na Instagram uz fotografiju s plaže na kojoj ponosno pokazuje obline u svijetlo-plavom badiću. Slika je prikupila više od milijun i pol reakcija, a izgled slavne glumice mnogi njezini pratitelji nisu prestali hvaliti.

Foto: Instagram screenshot

Meksičko-američka glumica nedavno je snimala i film u Lijepoj Našoj, a probala je i brojne ukusne delicije naše tradicionalne kuhinje. U prijašnjim intervjuima progovorila je i o dijetama te promjenama koje one donose, ne samo u izgledu, nego i u ponašanju.

- Ako sam na dijeti ili vježbam, uvijek sam loše volje. Radije ću biti malo teža, ali ljubazna i dobro raspoložena – priznala je Salma za strane medije.

- U mom svijetu morate biti prekrasni, mršavi, bogati, slavni, a ja ne vjerujem da trebate biti bilo što od toga. Samo trebate biti ono što jeste. Imam bedra i stražnjicu, imam celulit. Nemojte biti previše impresionirani, nemojte se pokušavati odijevati poput mene ili imati istu frizuru. Pronađite vlastiti stil, nemojte novac trošiti pokušavajući biti netko drugi - savjeti su koje je dala glumica.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
17:08 02.09.2019.

Necu ni ja nista losije izgledati sa 53 g.

Avatar jeremija1
jeremija1
19:44 02.09.2019.

ovakvoj babi bi oprostil i celulit i još par falti špeka...

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
19:10 02.09.2019.

Ima je dobar komad. Dobra!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije