Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izletio s ceste

Glumac Kevin Hart zadobio je ozbiljne ozljede u prometnoj nesreći

Foto: Profimedia
1/4
02.09.2019.
u 09:31

Proslavio se ulogama u filmskim komedijama "Tajna služba" i "Get Hard"

Američki komičar i glumac Kevin Hart hospitaliziran je zbog ozljeda koje je zadobio u automobilskoj nesreći u Kaliforniji u nedjelju, izvijestili su lokalni mediji.

Nesreća se dogodila kada je vozač Hartova Plymoutha Barracude izgubio kontrolu nad automobilom u nedjelju rano ujutro i izletio s ceste. Kevin Hart (40) i vozač prebačeni su u bolnicu i zadržani zbog "ozbiljnih ozljeda leđa", navodi CBS.

Foto: PA/Pixsell

Još jedna osoba koja je bila u automobilu navodno je zadobila lakše ozljede. Policija je priopćila da vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Kevin Hart se proslavio ulogama u filmskim komedijama "Tajna služba" i "Get Hard".

Trebao je voditi ovogodišnju dodjelu Oscara, ali je odustao nakon prosvjeda zbog njegovih starih homofobnih tvitova, koje je objavljivao između 2009. i 2011., i ispričao se LGBTQ zajednici za "bezosjećajne riječi u prošlosti".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije