Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvojila 4. mjesto

Kakva transformacija! Silvija je u 'Životu na vagi' izgubila 56 kg i zaljubila se, sada izgleda potpuno drukčije

Život na vagi
Foto: RTL
1/30
05.01.2024.
u 09:47

Silvija Temšić je na prvom vaganju imala 129,1 kilogram, a finalnom 72,3 kilograma što znači da je izgubila 56,8 kilograma. Priznala je da se jedva čeka vratiti na posao - na gradilište.

Silvija Temšić završila je u finalu showa 'Život na vagi', na četvrtom mjestu. Ona je na prvom vaganju imala 129,1 kilogram, a finalnom 72,3 kilograma što znači da je izgubila 56,8 kilograma. Marijana ju je pitala veseli li se povratku na posao. - Veselim se jako povratku na gradilište. Jedva čekam se vratiti - rekla je Temšić koja je po struci inženjerka građevine. Show ju je, kaže, puno toga naučio. 

Foto: RTL

- Puno toga me naučio, od razmišljanja od prehrane. Nije to ništa komplicirano. Svi to možemo. Stvarno, svi to možemo - izjavila je. 

Ranije je rekla kako joj je show 'Život na vagi' najviše pomogao u poboljšanju fizičkog, a najviše mentalnog zdravlja. Otkrila je kako više nije u rizičnoj skupini za neke bolesti što joj je bio glavni cilj. Ipak, nije svjesna da se pretvara u ljepoticu, no dragi, Mislav Vlašić joj to govori svaki dan. Temšić nije mogla ni zamisliti da će u showu pronaći ljubav
- No, jako mi je drago. Jedno lijepo iskustvo i nosim jedno veliko srce sa sobom doma - izjavila je. S obzirom na izlazak iz showa nema nikakve strahove. 

- Najviše me brine što će njegovi roditelji reći na mene - našalila se. Silviju i njene emocije nahvalio je trener Edo.

- Radila je sa svojim emocijama. Dozvolila je da onaj osjećaj koji je prožima izađe van, da ga ona artikulira, i kad je bila sretna, i kad je bila ljuta i kad je bila tužna. Sve smo to uspjeli vidjeti kod Silvije i volim vidjeti kad su ljudi iskreni i pokazuju ono što osjećaju. Zato mi je ona posebno bila draga, pogotovo na treninzima na kojima smo radili, upravo sa tim emocijama o kojima puno i često pričamo jer ih nosimo, a nekada kao da ih se bojimo. Ona ih se nije bojala - komentirao je. Lijepe riječi za Silviju ima i Mirna. 

VEZANI ČLANCI:

 - Vrijedna, draga i jako inteligentna djevojka. Vjerujem da će daleko dogurati na svakom planu svog života. Lijepo je bilo raditi s njom, stvarno ti čestitam od srca. Za svu pomoć sam tu kao i za sva pitanja oko treninga. 
Podsjetimo, na petome mjestu ove sezone završio je Mislav Vlašić, četvrta je njegova djevojka Silvija, fantastičan rezultat ostvarila je Nina, drugi je bio Goran, a pobjednik sedme sezone ''Života na vagi'' je Mislav Šepić!

VIDEO Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije