Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlična završna potjera

Kakva sreća u studiju! Kandidat nakon osvojenih 49.000kn počeo skakati, na ova dva pitanja uhvatili su lovca

Foto: HRT screenshot
1/4
13.01.2022.
u 19:40

Nino i Luka borili su se za 49.000kn, a na kraju su ih i osvojili zbog svoje sjajne i brze igre

Večerašnja epizoda HRT-ove emisije Potjera završila je sretno za dvojicu kandidata koji su uspjeli dogurati do završne potjere i odgovoriti na čak 15 pitanja u svoje dvije minute, što je s dva koraka prednosti njih dovelo do krajnjih 17 koraka. 

Nino i Luka borili su se za 49.000kn, a na kraju su ih i osvojili zbog svoje sjajne i brze igre, a pomoglo im je i to što su netočne odgovore ili one koje nije znao, lovca Mladena Vukorepe znali odgovoriti te ga tako dva puta vratiti korak unatrag.

Prvo pitanje koje nije znao bilo je peto, a glasilo je: "Tiho, o tiho, govori mi jesen šuštanjem lišća i šapatom čega?". Mladen nije znao odgovor, no Nino je znao točan odgovor, a on je bio 'kiše'.

Mladenova igra također je bila zavidna, no ponovno su ga uhvatili na 14. pitanju koje nije znao. Glasilo je: "Novu, dužu inačicu kojeg je svog filma Coppola prikazao u Cannesu 2001.?". Mladen je pokušao s odgovorom 'Kum', što nije bio točan odgovor.

Kandidati su znali da se radi o filmu "Apokalipsa danas" te vratili lovca još jedan korak unatrag zbog čega je Mladenu ostalo još samo 11 sekundi, što mu je na kraju bilo premalo. 

Kandidati su bili presretni krajnjim ishodom zbog čega je Luka počeo i skakati od sreće nakon završne potjere lovca. 

- Nakon toliko staža možemo u mirovinu - poručio je Nino. 

- Sad mi je krivo što sam želio da su imali 15, da su imali 15 stigao bih. Šalim se. Ekipa koja napravi 17 uvijek zaslužuje uzeti novce. Ja sam generalno zadovoljan sa svojom završnom, ali uvijek ostaje žal za jednim od ta dva odgovora, to bi već bilo dovoljno. Ali onda bi bilo šteta da dva ovakva igrača ne uzmu novac. Jedina šteta za vas je iznos, možda da je bilo malo više hrabrosti, mislim da ste mogli ići na veći iznos i uzeti veći iznos - kazao je na kraju Mladen. 

VIDEO>>Omiljeni radijski voditelj Vicko: "2021. bi htio zaboraviti ako je moguće. Dobro sam se oporavio!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije