Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPASIO SUPRUZI ŽIVOT

Kako je Tony Cetinski prebrodio najteže dane u životu

Dubravka i Tony Cetinski
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/7
20.06.2019.
u 08:00

ar je zajedno od 2013. godine, a vjenčali su se u siječnju 2014. Romantični Tony zaprosio je Dubravku u intervjuu na naslovnici Storyja, a nakon toga uslijedile su tri svečanosti – vjenčanje u kapelici u Las Vegasu te slavlja u Dubravkinim Vinkovcima i Zagrebu

Život je Tonyja Cetinskog (50) poput filmske priče. Iza njega su brojne nagrade, rasprodani koncerti, odlične pjesme, ali i problem za problemom. Prošlog tjedna pjevač je doslovno spasio život svojoj supruzi Dubravki, koja je pretrpjela moždani udar.

Par posljednje dvije godine živi u selu Radetići pokraj Kanfanara, a upravo je u njihovoj obiteljskoj kući pozlilo Dubravki. Srećom, Tony je bio uz nju i odmah pozvao hitnu pomoć. Pjevač je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju iz bolnice i zahvalio je svima na pomoći.

“Hvala Bogu i svima vama koji ste nam bili podrška svojim molitvama. Dubravka Cetinski je stabilno, naravno i zahvaljujući cijelom medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala, ljudi. Opet je pobijedila”, napisao je Tony. Poslije se na svom profilu javila i Dubravka Cetinski.

“Hvala svim mojim anđelima čuvarima, medicinskom osoblju KBC-a Rijeka. Uskoro nastavljamo turneju SAMOLJUBAV – next stop Tašmajdan (Bg ). Ono što nas ne slomi, to nas ojača. P.S. Hvala, Tony Cetinski, što si mi život spasio. Sada smo 1:1”, napisala je ona.

Trostruka proslava vjenčanja

Vinkovčanka Dubravka, magistrica ekonomije i PR stručnjakinja, i istarski glazbenik vjenčali su se u siječnju 2014. godine nakon osam mjeseci veze. Romantični Tony Dubravku Dujak zaprosio je na originalni način – u intervjuu za magazin Story, koji je tada na naslovnici donio prosidbu: “Dubravka, udaj se za mene!” Par je organizirao čak tri slavlja. Vjenčali su se u kapelici u Las Vegasu, a kumovi su im bili dvojnici Marilyn Monroe i Elvisa Presleya. Slijedilo je slavlje u Dubravkinim rodnim Vinkovcima te na kraju i u jednom zagrebačkom restoranu. Tamo je Tonyju kuma bila kolegica Severina, koja je paru otpjevala svoje hitove “Virujen u te” i “Prijateljice”. Dubravki je to prvi brak, a Tony je prije nje bio u braku s Antonelom Butigan i Ivanom Nobilo te iz tih brakova ima dvoje djece – Christiana i Piju.

Tony je više puta u intervjuima govorio koliko je vezan za Dubravku koja ga je, rekao je, vratila u život.

– U zadnji trenutak onaj je gore rekao: “Evo ti sad ono što si želio, evo ti prilika da napokon budeš ono što jesi, a ne ono u što si se pretvorio u jednom trenutku!” Vratila me na taj kolosijek iako je mlađa 15 godina od mene! Vratila me tamo gdje sam bio, u moje pravo ja. Tu sam se popeti uzdigao i sad smo tu gdje jesmo – rekao je u jednom intervjuu. Nakon što je 25 godina živio u Zagrebu, Tony se sa suprugom prije dvije godine vratio u Istru.

– Radi mira i iz želje da budem bliže roditeljima jer sad su već stariji, preselio sam se u Rovinj. U Zagrebu je sve užurbano i stalno sam bio u automobilu. Došao bih s puta, promijenio kovčege, sjeo opet u auto i išao dalje. Sve je bilo u proputovanju, pa sam zaključio: ako se sve svodi na auto i stan, onda mi je bolje da mi je auto i stan u mom Rovinju – rekao je Tony i dodao da je Dubravka bila za ovu promjenu stanovanja i nije imala ništa protiv preseljenja u manju sredinu. – Dubravka je pobornica života u manjoj sredini i zato je bilo još lakše donijeti ovu odluku – rekao je Cetinski. Kada se zaželi malo užurbanosti i promjene sredine, začas stigne do Venecije ili Zagreba – rekao je tada Tony i dodao da bi volio doživjeti starost u svojoj kući u Istri, okružen djecom i unucima.

Tony i Dubravka ove su godine proslavili petu godišnjicu braka. Posjetili su Jeruzalem, a tamo i baziliku Svetog groba, gdje je po predaji grob u koji je Krist bio položen, a koja je restaurirana 2017. godine.

Nastavak suđenja u srpnju

Tony se trenutačno nalazi na velikoj turneji #SAMOLJUBAV, a novi veliki koncert očekuje ga u subotu 22. lipnja na beogradskom Tašmajdanu. Tony će na ovoj turneji nastupiti čak i u Australiji, a veliki koncerti očekuju ga i na prekrasnoj Tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku 19. i 20. srpnja.

No, Tonyja očekuje i nastavak suđenja zbog prometne nesreće koja se dogodila u Rovinju u studenom 2017. kada je poginuo 62. godišnji Ibrahim Kevljanin koji je u alkoholiziranom stanju ležao na cesti iza zavoja. Na prvom ročištu u svibnju Cetinski je izrazio sućut obitelji preminulog i kazao kako se ne osjeća krivim. Njegov odvjetnik Goran Marjanović istaknuo je da nije bilo moguće vidjeti čovjeka koji je ležao na cesti te je zatražio da prometni vještak opet ode na mjesto nesreće. Ujedno je zatražio vještaka pomoćnika koji bi dao svoje mišljenje, no taj je njegov zahtjev odbijen. Nova je rasprava zakazana za 15. i 16. srpnja kada će biti ispitani vještaci i toksikolozi.

– Ima dosta vještaka, što medicinskih, što privatnih, oni će sve ispitati. Krivo mi je što sam uopće sudjelovao u nesreći, što nisam mogao pomoći tom čovjeku. Taj osjećaj ostaje za cijeli život bez obzira na to hoće li biti i kolika će biti. Spreman sam odslužiti bilo koju kaznu koju sud odredi ako sam kriv i nisam nešto spriječio, a mogao sam – kazao je Tony u nedavnom intervjuu za beogradske medije.

Poznato je i kako to nije jedino suđenje u obitelji Cetinski. Tonyjeva majka Vinka, inače bivša doministrica turizma i nekadašnja direktorica u tvrtki Kermas ulaganja Danka Končara, prije dvije godine nepravomoćnom presudom mora vratiti Končaru 66 milijuna kuna za počinjenu imovinsku štetu. Na drugom suđenju u Rijeci Tonyjevi roditelji Vinka i Mirko oslobođeni svih optužbi za krivotvorenje isprava te poticanje poreznika na zloporabu položaja.

Zanimljivo je i kako su mediji u ožujku ove godine donijeli vijest da Tony prodaje kamenu vilu u Radetićima površine 226 metara četvornih, koju je naslijedio upravo od roditelja. Cijena je 9,3 milijuna kuna. “Prekrasna dizajnerska vila idealna za miran obiteljski život, a ujedno se može koristiti kao vila za odmor ili najam”, stajalo je u oglasu, no nije poznato je li Tony našao kupca.

Jedno je sigurno. Tonyjeve nevolje u obitelji ne utječu na njegovu glazbu i koncerte. Publika ga voli u cijeloj regiji, a tome u prilog govore i rasprodani koncerti, ali i hitovi s novog albuma “Ljubav”, koji su našli put do slušatelja, ali ne i struke. Naime, Tony ne samo da ove godine nije dobio nagradu Porin nego nije bio ni nominiran.

– Na posljednjem sam albumu imao autore od kojih većina nije iz Hrvatske. Zašto me nema u nominacijama za Porin? Eto zato. Volio bih da se to promijeni, da i ostale države razmišljaju tako, da muzika nema granica, počevši od nas samih – rekao je Tony nedavno. 

Pogledajte video: Estradnjaci koji su postali duhovnjaci

 

Ključne riječi

Komentara 2

BO
Bojnik
11:25 20.06.2019.

Kaj taj jos nije u zatvoru,sto je pregazio onog jadnika?

DD
De der
12:54 20.06.2019.

Pa ovaj drogeraš iz pljačkaške obitelji da ima obraza i karaktera ne bi se pojavljivao u javnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije