Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPER BOWL

Kritika pokopala nastup Justina Timberlakea

Justin Timberlake
Foto: Reuters/PIXSELL
1/18
05.02.2018.
u 09:07

Kritika je sasjekla Justinov nastup, baš kao i njegov album “Man of the Woods”, koji se pojavio prošlog tjedna. On je u 13 minuta pokušao ugurati što više pjesama, a u jednom trenutku odao je i počast Princeu, koji je rođen u Minneapolisu.

Jedna od najčekanijih stvari na američkom sportskom događaju godine Super Bowlu jest i mini koncert u poluvremenu, obično rezerviran za najveće zvijezde. Čast da pjeva pred punim stadionom u Minneapolisu i milijunima ljudi pred malim ekranima pripala je Justinu Timberlakeu, koji je na ovom showu posljednji put nastupio 2004. godine.

Podsjetimo, tada se dogodila i afera Nipplegate, kada je na kraju zajedničkog nastupa s Janet Jackson otrgnuo komad njene odjeće i svijetu pokazao dojku pjevačice.

Zbog toga su se tijekom prijašnjih dana na društvenim mrežama javili brojni prosvjednici, koji Timberlakeu ne mogu zaboraviti taj potez. Među onima kojima se to nije svidjelo jest i Janetin otac Joe Jackson, koji je kazao kako je Timberlake trebao ponovno pozvati Janet na koncert.

No, Janet nije došla, a kritika je sasjekla Justinov nastup, baš kao i njegov album “Man of the Woods”, koji se pojavio prošlog tjedna. On je u 13 minuta pokušao ugurati što više pjesama, a u jednom trenutku odao je počast i Princeu, koji je rođen u Minneapolisu.

Princeov glas čuo se u sredini nastupa, i to u pjesmi "I Would Die 4 U”. Srećom, uz Justina se nije pojavio i Princeov hologram, kako se šuškalo prije nastupa.

Justin je tijekom nastupa napravio selfie s klincem koji je bio više zbunjen nego oduševljen. Možda je očekivao Justina Biebera?

Nakon ovog Justinova nastupa, teško da će se o njemu pričati kao o onom iz 2004. godine. Možda je sinoć trebao skinuti sebe?

Justin Timberlake
1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije