Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRAO OBOŽAVATELJICE

Justin Bieber zaručio se s kćeri poznatog glumca?

Justin Bieber i Hailey Baldwin
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
09.07.2018.
u 09:26

Par je navodno u jednom odmaralištu plesao salsu, a Bieber je kleknuo ispred Hailey i zaprosio je

Jedna od najvećih pop-zvijezda današnjice, kanadski glazbenik Justin Bieber (24) rastužio je brojne obožavateljice širom svijeta jer se izgleda zaručio. Iako sam Bieber to još nije potvrdio, TMZ doznaje kako se Bieber u subotu na Bahamima zaručio sa svojom djevojkom Hailey Baldwin (21). Par je navodno u jednom odmaralištu plesao salsu, a Bieber je u jednom trenutku kleknuo ispred Hailey i zaprosio je.

Stvar je dodatno zagrijao Justinov tata Jeremy, koji je na Instagramu objavio fotografiju sina uz znakovitu poruku:

– Malo je reći da sam ponosan. S uzbuđenjem čekam novo životno poglavlje.

 

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on

Podsjetimo, Bieber i Baldwin bili su u vezi prije dvije godine, a ponovno su završili zajedno prije mjesec dana i od tada su nerazdvojni. Hailey je model i kći poznatog glumca Stephena Baldwina.

Justin Bieber i Hailey Baldwin
1/7
Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
09:43 09.07.2018.

da li je zaručio ili zaprosio? google translate je zeznuta stvar. i tako onda moja kćer koja je završila fakultet mora raditi u fušu i drugima prevoditi i lektorirati tekstove, nema šanse da dobije posao u novinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije