Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snima se, snima

Jude Law i Robert Downey Jr. u remakeu filma 'Neki to vole vruće'

jude law
pixsell
13.12.2011.
u 10:04

Uloge koje su Jack Lemmon i Tony Curtis igrali u klasiku iz 1959. u remakeu bi trebali odigrati Jude Law i Robert Downey Jr.

Hollywood priprema remake filmskog hita iz 1959. godine u kojem su glavne uloge imali Marylin Monroe, Tony Curtis i Jack Lemmon. Šuška se da će se u glavnim ulogama u remakeu koji se uskoro počinje snimati  naći Jude Law i Robert Downey Jr. koji su surađivali snimajući zajedno filmove o  Sherlocku Holmesu.

Još se ne zna tko će odigrati ulogu koja je zanosnu Marilyn Monroe bacila u filmsku orbitu. Komedija "Neki to vole vruće" davne 1959. zaradila je šest nominacija za Oscara, no osvojila je tek jedan za najbolju kostimografiju.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije