Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio stanković

Josipa Lisac o Konstrakti: 'Eurovizija nije moje glazbeno štivo, ali dobila sam poruku'

Foto: Kolaž/Jurica Gaolic/Ivo Cagalj/Pixell
1/12
27.05.2022.
u 14:00

Glazbena diva Josipa Lisac poslala je poruku Ani Đurić (43) poznatijoj pod imenom Konstrakta uoči gostovanja u emisiji ''Nedjeljom u 2''.

Glazbena diva Josipa Lisac poslala je poruku Ani Đurić (43) poznatijoj pod imenom Konstrakta uoči gostovanja u emisiji ''Nedjeljom u 2''.

-Dobar dan Ana Đurić Konstrakta. Eurovizija nije moje glazbeno štivo, ali gledajući tvoj nastup dobila sam poruku. Gdje god jesam, ja sam! Usudila si se progovoriti o društvenim stanjima koja dodiruju sve nas. Pametna i lijepa Ana Konstrakta - moje čestitke!- poručila je Josipa pjevačici, a poruku je na svom Facebook profilu podijelio voditelj Aleksandar Stanković i dodao: ''Koja legenda ova Josipa''.

Inače, Stanković je sredinom tjedna najavio tko gostuje u emisiji ''Nedjeljom u 2''.  Stanković je objavio snimku na kojoj je izveo performans koji podsjeća na nastup Ane Đurić Konstrakte, srpske predstavnice na Euroviziji. "Koja li je tajna zdrave kose Ane Đurić? Koja li je tajna?“ zapjevao je voditelj te tako najavio njezino gostovanje u emisiji. "Malo zezanja… i što ćemo sad?" napisao je pored objave na Facebooku, a na Instagramu je potvrdio da je ovotjedna gošća Konstrakta.

Stanković je već imao priliku postavljati Konstrakti pitanja. Naime, voditelj je pjevačici uputio pitanje u emisiji ''Oko'' RTS-a. 

-Je li tvoj seksepil pridonio nastupu na Euroviziji i plasmanu? I kako da se odnosim prema onima koji ne plaćaju pričuvu, s obzirom na to da si ti predstavnica kućnog savjeta u svojoj zgradi u Srbiji? – upitao je Stanković pjevačicu, a ona mu je odgovorila kako sebe ne vidi kao seksi ženu iako je to možda i pridonijelo nastupu. Na pitanje o pričuvi mu nije znala odgovoriti jer, kako kaže, ona sa svojim susjedima problema nema. -Stankoviću, mijenjaj zgradu i susjede – poručila mu je kroz smijeh Konstrakta.

VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijama s vjenčanja: 'Udala sam se i čekam bebu'

.

 

Komentara 2

ED
edvardl
14:21 27.05.2022.

Po tko zna koji put, na HRT-u (Hrvatsskoj televiziji), voditelj sr.in, nudi hrvatima za nedjeljni ručak, da slušamo sr.ine! STRAŠNO! Kad će se to već jednom ukinuti!!!!????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije