Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udala se i čeka prinovu

Blanka Vlašić u javnosti je priznala samo dvije ljubavi, jednu s pjevačem i drugu sa slavnim rukometašem

Zagreb: Matea Jelić i Tonči Stipanović sportaši su godine po izboru HOO-a
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
27.05.2022.
u 11:45

Atletičarka je objavila kako se udala za belgijskog novinara s kojim će krajem godine dobiti sina, a dosad je malo govorila o svom ljubavnom životu...

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić (38)  jučer je s javnosti podijelila vijest da se udala za belgijskog novinara Rubena Van Guchta (35) i da će krajem ove godine postati roditelji dječaka. Splićanka ne govori puno o svom privatnom životu pa je u medijima tek u nekoliko navrata otkrila neke detalje svog ljubavnog života, a vezu s Rubenom uspješno je zadnjih mjeseci skrivala od javnosti.  Dosad se pisalo samo o dvije Blankine veze, o njezinoj prvoj ljubavi Luki Nižetiću i prije desetak godina pisalo se kako ljubi rukometaša Nikolu Karabatića. 

– Nikad nismo službeno bili par. No, obostrana simpatija zasigurno je postojala. A tu i tamo pao bi koji poljubac. Mislim da me s Lukom najviše vezao isti smisao za humor, znali smo se neprestano cerekati oko nekih stvari koje su samo nama bile smiješne – ispričala je jednom prigodom o ljubavi s Lukom koja se rodila još dok su išli u školu. S rukometašem Nikolom Karabatićem Blanka je bila u vezi oko pola godine i par se pokušavao sakriti od medija, ali nije im uspjelo.

 

 

Kada je 2010. u kolovozu Blanka sudjelovala na Europskom atletskom prvenstvu u Barceloni, Nikola joj je bio podrška na tribini, a Blanka mu je slala poljupce nakon što je osvojila zlato. U ljeto 2010. par je snimljen u zajedničkoj šetnji i držali su se za ruke, a nakon pola godine ljubavi je došao kraj. Nikola je kasnije objasnio zašto im veza nije uspjela. 

– To je bila lijepa ideja, ali oboje smo mladi i vrhunski sportaši, pa bi takva veza tražila puno odricanja, uvijek bi se netko od nas morao nečega odreći – rekao je. 

Ključne riječi

Komentara 21

PR
prajdali100
13:09 27.05.2022.

Radi što hoćeš,u sportskom smislu zadužila si nas za vječnost.

ST
Stari
16:48 27.05.2022.

Vrijeme prolazi. Treba se odlučiti, ili obitelj ili nešto drugo. Ovo je bolja odluka. Sretno Blanka.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
15:09 27.05.2022.

Čestitam Blanka i želim vam svu sreću i dobro u iščekivanju prinove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije