Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Josip Radeljak i Đelo Jusić obračunali se u kafiću Talir

Dikan Radeljak
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/5
24.07.2010.
u 13:18

Dvojica starih prijatelja navodno su se obračunala zbog Dikanova televizijskog govora o naslijeđu Aksela Petkovića

Skladatelj Đelo Jusić i poduzetnik Josip Radeljak jučer su se, pred promatračima, obračunali u dubrovačkom kafiću “Talir”. Kad je Đelo Jusić ušao u lokal, ispričao nam je jedan od gostiju, Dikan Radeljak ondje je sjedio s dvoje ljudi. Pozdravili su se, a nedugo zatim glazbenik se na Radeljaka izderao da ga treba biti sram što hoda Dubrovnikom. Dečko glumice Dolores Lambaše uzvratio je zalivši ga vodom, a potom je Jusić sa susjednog stola zgrabio kapučino i “opalio”. Bilo je i naguravanja, ali bitka napicima nije se pretvorila u tučnjavu, a sukobljeni su ubrzo pošli svatko svojim putem. Malo poslije toga Radeljak je u čistoj odjeći viđen u dubrovačkoj Gradskoj kavani gdje je mirno ispijao kavu ne znajući, kaže, zbog čega je napadnut.

– Đelo Jusić pokazao je svoje primitivno lice. Ne znam što mu je. Mislim da mu nisu svi doma! Oduvijek je u Dubrovniku htio nešto postati, a kako mu to nije uspjelo, ovo je valjda bio način da se dokaže kao heroj. Prijatelji smo cijeli život i prekjučer smo bili zajedno, a onda se probudio ovakav – kazao je Radeljak. Šuška se da je povod Dikanov nastup na lokalnoj televiziji gdje je govorio o aferi oko naslijeđa pokojnog Aksela Petkovića koji je njemu, odvjetniku Draganu Suši i javnom bilježniku Nikši Viđenu dvadeset dana prije smrti oporučno ostavio cijelu svoju imovinu. Obvezao ih je da skrbe za njegovu sestru Vandu i mjesečno joj isplaćuju dva prosječna dohotka. No, Vanda Petković nedavno je izjavila da to ne čine te da živi od socijalne pomoći i pomoći nekih Dubrovčana. Trojku je optužila za prijevaru te od suda zatražila poništenje oporuke.

Ključne riječi

Komentara 51

DU
Deleted user
18:42 24.07.2010.

U načelu sam protiv nasilja, ali nema pravila bez iznimke. Kad sam čuo tko je \"žrtva\" - e svaka čast gosparu Đeli i kao aneks, bila bi ono baš veličanstvena gesta da mu dubrovački gradonačelnik uruči šup-kartu iz Dubrovnika... Nemaa skoro pa grada u RH gdje se Dickan ne parniči s nekime!

ME
mellifera196666
13:57 24.07.2010.

Da se radi o očiglednoj prijevari i da bi Radeljak trebao biti u zatvoru jasno je svima samo božica pravde i dalje žmiri-oslijepila dabog da!

MI
MINERVA
14:45 24.07.2010.

Što ga nije cijelom bocom zalio... Lako je Radeljaku bilo što napraviti, on nema ni obraza ni grižnje savjesti. Karikatura ljudskog roda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije