Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FACEBOOK ARTILJERIJA

Josip Radeljak Dikan napao Radu Šerbedžiju: Kaži, gade, tko je bio agresor

Josip Radeljak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
30.11.2016.
u 15:34

Kaži, gade, tko je bio agresor?! Kaži i slaži bre, burazeru, ako imaš muda, a ne ovako već dugo prodaješ svijetu svoju lažnu maglu s Brijuna koji su bili vlasništvo tvog zločinca druga Tita, a sada su tvoji, za nagradu kao poznatom domoljubu – napisao je Radeljak

Josip Radeljak Dikan poznat je po tome da na svom Facebook profilu često napada osobe lijeve političke orijentacije, a nerijetko ne bira ni riječi kojima ih "časti". Tako je prvo jučer napao Radu Šerbedžiju koji je gostovao na televiziji N1 kod Tihomira Ladišića i zamalo otišao iz studija nakon što ga je Ladišić pitao tko je u Domovinskom ratu bio žrtva, a tko agresor.

– Kaži, gade, tko je bio agresor?! Kaži i slaži bre, burazeru, ako imaš muda, a ne ovako već dugo prodaješ svijetu svoju lažnu maglu s Brijuna koji su bili vlasništvo tvog zločinca druga Tita, a sada su tvoji, za nagradu kao poznatom domoljubu – napisao je Radeljak.

Danas mu je zasmetala emisija "Vježbanje demokracije" koju na Mreža TV-u vodi Branko Vukšić. U emisiji emitiranoj prije dva dana gost je bio povjesničar Hrvoje Klasić, a tema je bila smrt Fidela Castra, ali i odgovor na pitanje je li Josip Broz Tito bio pozitivna ili negativna ličnost.

– Ma gle ti ove dvije LIJEVE noge od stola kako su se komotno raskokodakali usred ove jadne zemlje Hrvatske, koju je drug Tito "ljubičica bela" raz*ebo do balčaka, a da su se slučajno ovi filozofi ikada obreli i posjetili Kubu (a kao što vidim sigurno nisu) i vidjeli jadne i gladne starce (one koji nisu u mladosti uspjeli "preplivati" u Miami), kako plešu ko međedi po pola sata uličicama Havane, za po 1 dolar, uveseljavajući glupe strance, a koji odlaze na Kubu samo zbog bijedne jeftinoće i da bi se hvalili, ne bi ovako bedasto kokodakali – raspalio je Dikan svoje mišljenje o Castru i Titu.

>>Radeljak izbjegao rušenje stana, SPC kasno tražio ovrhu!

Komentara 40

LU
lunar777
16:09 30.11.2016.

A dobro čovjek rekao, zašto je Šerbeđiji teško reći tko je bio agresor, pa zato što je on u glavi velikosrbin, jugoslaven na isto dođe... a mile su mu ustaške kune koje redovito dobiva od države koju ne voli...

MI
mili
16:40 30.11.2016.

..ne,ne treba pitati dalje šerbedžiju u pridavati mu pažnju jer će otići iz studija i nećemo dobiti odgovor...hhaaaa....i još da nestane iz javnosti, iz naše lijepe države i da ga mi porezni obveznici više nemamo na grbači....treba se on "stideti" ...ili da ga osobno hrani i uhlebi partija iz rijeke

DH
dalibor.hren
16:59 30.11.2016.

Rade je svoje rekao devedesetih!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije