Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'brak na prvu'

Josip iskreno o svađi s Karmen i odlasku: 'Laže. Palila je cigarete svakih 10 minuta'

Foto: RTL
1/31
04.04.2024.
u 08:24

U prošloj epizodi vidjeli smo da je Josip otišao spavati u hotel, a sada je otkrio svoje razloge za odlazak. Rekao je kako je u ovaj sociološki eksperiment ušao otvorena srca.  Priznao je da mu je predivno u showu no nema sreće što se tiče žene.

Još jedan par u showu 'Brak na prvu' od početka nije u dobrim odnosima. Riječ je o Josipu i Karmen koji nikako ne uspijevaju naći zajednički jezik. U prošloj epizodi vidjeli smo da je Josip otišao spavati u hotel, a sada je otkrio svoje razloge za odlazak. 
Rekao je kako je u ovaj sociološki eksperiment ušao otvorena srca. 
- Nisam došao u show da se svađam s nekim, no Karmen ima toliko negativnu energiju u sebi da je to krenula prenositi na mene - rekao je za RTL.hr i dodao da mu smeta što Karmen stalno puši. 

- Nemam ništa protiv pušenja, no ona svakih deset minuta pali cigarete. Radila je online i dva metra od mene je pušila. Cijeli je prostor bio u dimu, to nije za mene - to sam rekao. Također, konstantno je prolazila na terasu pušiti dok sam ja htio spavati i uvijek ostavila pritvorena vrata da mi je ulazio dim... Ustao sam i zatvorio ih, a ona se razljutila i počela pričati o nekoj agresiji. Kaže da se na planira vratiti, te da se trudio oko nje iako nisu kliknuli. 

VEZANI ČLANCI:

- Toliko je bila odbojna prema meni od početka, podbadala me i dobacivala mi, a ja sam došao tako veseo u taj eksperiment koji se sasvim slučajno dogodio u mom životu - nećakinja me prijavila - izjavio je Josip koji tvrdi da Karmen na njega konstantno prenosi negativnu energiju. 

- Takav sam kakav jesam, a ta žena je konstantno prenosi negativnu energiju na mene... - naglasio je i da je laž da je ona tražila da se razdvoje.

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

- To je laž! Svojevoljno sam izašao van i otišao u hotel. Nisam primitivac da se svađam. Od prvog dana sam bio džentlmen prema njoj i trudim se da imamo prijateljski odnos jer ljubav od početka nije štimala - rekao je te priznao da mu je predivno u showu no nema sreće što se tiče žene. 
- Da je bila prava žena, sve bih joj ponudio i bio spreman na sve, a ja nisam ništa očekivao niti išta dobivam pa svejedno i dalje nisam ljut ni na koga - zaključio je. 

VIDEO Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

Komentara 2

SK
SkvikiZg
10:18 04.04.2024.

Pa još je i rijetko palila cigarete kod takvog gunđala.

MA
marijanaana
09:06 04.04.2024.

Potpuno si u pravu, žena je stvarno davež

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije