Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još je malo ulaznica

Još tri dana do ludog rocka Leta3, Brkova, Piva i One Peace Puzzlea

pivo (1)
Jurica Galoić/Pixsell
28.11.2012.
u 17:48

Pozitivnim koncertom Udruga HUHIV upozorava na probleme AIDS-a i HIV-a. Primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima te osobama s rizičnim ponašanjem.

Još su samo tri dana do najvećeg domaćeg rock-koncerta godine, osmog po redu Pozitivnog koncerta koji će se održati u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Sudeći prema dosad najvećem interesu, za očekivati je da će \"pozitivac\" biti rasprodan do subote, Svjetskog dana AIDS-a, što znači da će Hladno pivo, Let3, Brkove i One Piece Puzzle dočekati devet tisuća fanova.

U predvorju Doma sportova organizator koncerta, Udruga HUHIV, imat će postavljene štandove na kojima će dijeliti promidžbene materijale. Bit će to završetak tjednih aktivnosti koje su počele u ponedjeljak 26. studenog postavljanjem info-šatora na Cvjetnom trgu. Program u šatoru trajat će sve do subote. Osim HUHIV-a u predvorju će svoj rad predstaviti i Azil Dumovec, jedno od naših najvećih utočišta za napuštene životinje. Azil i hokejaški klub Medveščak dali su veliku podršku ovogodišnjem Pozitivnom koncertu.

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV upozorava na probleme AIDS-a i HIV-a. Uza sve, primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert bori se za generaciju bez AIDS-a.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosit će 50 kn do petka, a na dan koncerta, ako ih ostane, ulaznice će stajati 70 kn.

 

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
18:51 28.11.2012.

opak nam je rock:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije