Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednički odmor

Još su u Hrvatskoj: Vrckavi Woody Harrelson tuširao je kolegu Cohena na jahti čiji je tjedni najam 500.000 eura

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell, Milan Šabić/Pixsell
1/26
17.07.2022.
u 11:20

Jahta ima 15 kabina i prima 30 gostiju, a 25 je članova osoblja i cijena najma za tjedan dana iznosi pola milijuna eura, što kremi Hollywooda zasigurno ne predstavlja veliki financijski problem.

Društvo iz Hollywooda; Chris Rock, Sacha Baron Cohen, Woody Harrelson, Lake Bell, Matthew McConaughey i njihovi prijatelji još plove našom obalom na luksuznoj jahti. Njihova relacija je Hvar - Split, a dom im je luksuzna jahta Serenity koja je izgrađena 2004. godine, a zadnji put je preuređena 2017. godine.

Jahta ima 15 kabina i prima 30 gostiju, a 25 je članova osoblja i cijena najma za tjedan dana iznosi pola milijuna eura, što kremi Hollywooda zasigurno ne predstavlja veliki financijski problem. Rock, koji je u Hrvatskoj romantičnom šetnjom kroz Trogir, potvrdio vezu s glumicom Lake Bell, zajedno s Cohenom i Harrelsonom te članom benda Metallica Larsom Ulrichom dane uglavnom provodi na jahti, da društvu ne bude dosadno uvijek se pobrine vrckavi Harrelson. Naši fotografi snimili su ga dok je skakao s broda u more i izvodio razne vratolomije, a nakon kupanja pomogao je Sachi Baronu Cohenu oko tuširanja i pri tome je bio jako temeljit i dobro je nasmijao samog Cohena, kojeg publika najviše prepoznaje po ulozi Borata.

Pred zalazak sunca društvo se gliserom obično zaputi prema Splitu gdje istražuju gastronomsku ponudu i jednako vole riblja i mesna jela. Ovog vikenda fotografi su ih snimili dok su iz Splita na gliseru išli prema jahti i Woody Harrelson je razdragano mahao drugim brodovima, ali kad je ugledao fotoaparate pokazao je srednji prst.  Matthew McConaughey, nakon par dana provedenih u Istri, pridružio se prijateljima na jahti. 

VIDEO Shaquille O'Neal: "Nazvao sam se O'Nealović kad sam pogodio sva slobodna bacanja"

 

 

Komentara 1

Avatar Posoli
Posoli
13:01 17.07.2022.

Tako je! More je tako lijepi, čisto i sigurno, da se i Woody može bacit naglavačke bez gledanja! 👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije