Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirali zajedno

Još jedan par na domaćoj sceni! Seksi plesačica Tina ljubi našeg glumca

Foto: Instagram
1/11
17.06.2021.
u 14:25

Plesačica Valentina Walme i glumac Marko Petrić na jučerašnjem su se eventu pojavili zajedno, a odgovorili su i na pitanja o šuškanjima da su zajedno.

Plesačica Valentina Walme i glumac Marko Petrić na jučerašnji Jana Story Hall of Fame došli su zajedno, pa je jedno od pitanja koja su im postavljena bilo i postoji li među njima nešto više od prijateljstva o čemu se šuška već neko vrijeme. "Naravno da nas veže nešto više od prijateljstva, jer ne bi došli zajedno da nije tako", rekao je glumac kazališta Gavella te dodao da o svom privatnom životu izbjegavaju govoriti te da će se toga držati i dalje. 

16.06.2021., Zagreb - Story Hall of Fame odrzan u Muzeju za umjetnost i obrt. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Walme je, pak , poručila da je sretna što se napokon može družiti i opustiti. "Mislim da smo svi to jedva čekali, da se konačno malo opustimo i zabavimo", rekla je, a s njom se složio i Petrić koji je istaknuo da se veseli mogućnosti da se više ljudi smije okupiti, piše Story.hr. 

Foto: Hrvatski hrvački savez
Inače, o njihovoj vezi šuška se još od prošle jeseni kada su snimljeni zajedno, a Walme tada nije željela komentirati svoj privatni život, pa šuškanja nije potvrdila niti demantirala, kako piše Story.hr. Šuškanja su nastala zbog njihovih čestih druženja, ali i fotografija koje su u bliskom periodu objavljivali na društvenim mrežama, a snimljene su na istim lokacijama. 

Foto: Hrvatski hrvački savez
Podsjetimo, plesačicu Valentinu Walme šira je javnost upoznala u showu ‘Ples sa zvijezdama’, ali i u mnogobrojnim glazbenim spotovima u kojima je nastupala. Glumca, pak, javnost pamti po ulogama u televizijskim serijama.

VIDEO Goran Karan o nadolazećem 61. Splitskom festivalu

Komentara 3

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
15:05 17.06.2021.

ludilo

ZA
zagabria5
20:15 17.06.2021.

Ajde neka, samo da to nije privremeno dok ne nađe nogometaša

WA
wannabenovinari
13:29 18.06.2021.

Prekratke hlače i bos u cipelama!? Kojem mozgu je to lijepo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije