Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji odgovor

Nakon komentara o njezinim kilogramima viška Lana Jurčević sve ušutkala izazovnim stylingom

Zagreb: Story Hall of Fame održan u Muzeju za umjetnost i obrt
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
17.06.2021.
u 10:35

Nakon komentara koje su na račun Laninog izgleda uputili Neven Ciganović i Lidija Bačić pjevačica je na svom Instagramu dobila podršku brojnih žena među kojima su bile i njezine kolegice Nina Badrić i Pamela Ramljak.

U RTL-ovoj emisiji Neven Ciganović i Lidija Bačić komentirali su izgled naših zvijezda i osvrnuli su se na pojavljivanje Lane Jurčević na Porinu te su komentirajući njezin styling zaključili kako ima i koji kilogram viška. "Izgleda grozno. Malo se zdebljala, ova korona ne čini joj dobro", rekao je između ostalog Ciganović.

"Možda koja kilica više pa... Ne znam", rekla je Bačić. Naša plus size manekenka Lucija Lugomer prozvala ih je zbog ovakvih komentara, a Lana je na cijelu tu priču napisala: -Nisam gledala, ali vidim da su se svi iznervirali. Jesi vidjela kako je grijeh imati 4 kile više? Sram me bilo kako sam se usudila... Što tek rade ljudima koji imaju 10, 20, 30 kila više... Uostalom što znači više?

Tema o njezinom izgledu postala je glavna tema na društvenim mrežama i svatko je imao neki svoj komentar, a nakon što je jučer objavila i video bez ikakvih filtera i pokazala srednji prst svima koji se brinu o njezinoj kilaži sinoć je sve ušutkala kada se pojavila na crvenom tepihu "Story Hall of Fame" i sve je zadivila haljinom koja joj je savršeno pristajala i isticala je njezine grudi. Nakon komentara koje su na račun Laninog izgleda uputili Neven Ciganović i Lidija Bačić pjevačica je na svom Instagramu dobila podršku brojnih žena među kojima su bile i njezine kolegice Nina Badrić i Pamela Ramljak.

VIDEO Policija se oglasila o provali u Severinin stan: "Uporabom tjelesne snage počinili su razbojstvo"

 

Ključne riječi

Komentara 3

WA
warbreaker
11:00 17.06.2021.

Ciganović će nju popljucati. On se razumi u žene, ali muškog spola

MA
Marsal
11:15 17.06.2021.

Ja da imam takvo tijelo, ja bih sebi kupio odijelo:))

BA
baba44713
16:15 17.06.2021.

"Nakon komentara o njezinim kilogramima viška" koje je objavila sama o sebi.... :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije