Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buntovni irac

Jonathan Rhys Meyers optužen za psihičko zlostavljanje

jonahthan rhys meyers
Foto: pixsell
1/3
17.03.2011.
u 10:22

Irski glumac naći će se na sudu jer je prošle godine u svibnju na njujorškom aerodromu JFK pijan napao jednu zaposlenicu i zasuo je psovkama i uvredama

Pijanstvo, drama, skandal najčešći su pojmovi koji se u britanskim medijima povezuju uz ime irskog glumca Jonathana Rhysa Meyersa. Šarmantni Irac već godinama vodi veliku bitku s alkoholizmom, zbog čega se mnogima zamjerio. Najviše aviokompanijama jer na aerodromu redovito u pijanom stanju pravi neugodne scene. Naime, nakon što mu je jedna aviokompanija zauvijek zabranila da se koristi njihovim uslugama javila se još jedna ugrožena zaposlenica koja je odlučila tužiti slavnoga glumca.

Zaposlenica aviokompanije United Airlines podigla je tužbu na vrhovnom sudu u New Yorku protiv Rhysa Meyersa koji ju je prošle godine u svibnju na njujorškom aerodromu JFK fizički i psihički zlostavljao. Kathrine je uz pomoć svog kolege pokušala smiriti pijanog Irca, no razdražljivi glumac zasuo ju je uvredama i psovkama koje su joj nanijele veliku duševnu bol. Williams, koja  tvrdi da ju je Meyers i fizički napao te urlao na nju i provocirao je, traži odštetu veću od 15 tisuća dolara.

Komentara 1

MI
MINERVA
18:15 17.03.2011.

Pa, pogle ga kako dobro izgleda! Zar joj nije mogla biti dovoljna njegova \"ispriku u 4 oka\"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije