Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika obitelj

Jole je dolazak sina dobro proslavio, a otkrio je i želi li još djece

Split: Pjevač Jole s kćerima stigao u rodilište po suprugu i sinčića
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
17.12.2019.
u 11:14

Za sina kaže da je jako dobro dijete i da lijepo jede i spava, a starije sestre ga obasipaju pažnjom.

Uoči Božića u obitelj glazbenika Joška Čaglja Jole stigao ne najljepši poklon - sina Ivan Luka, a ime su četvrtom djetetu Joška i Ane dale njegove starije sestre Iva, Ema i Tia.

Popularni glazbenik kaže kako se i njemu i supruzi svidjelo ima i nisu proturječili kćerima koje su, kaže Jole za Slobodnu Dalmaciju, jako brižne starije sestre.

-  Cure ga žele tetošiti, presvlačiti, stalno žicaju mamu da će ga malo pridržati, navikavaju se za promjenu govoriti “eno brat”, “brat spava”,  “idem vidjet brata” i slično. Super im je to, mezimac je među ženskicama - rekao je Jole. Dolazak sina u obitelj pošteno je proslavio s obitelji i prijateljima i cijeli Split još priča kako je Jole slavio. 

Na pitanje namjeravaju li on i supruga imati još djece glazbenik kaže: Mislim da je to “to”, ali ako se dogodi, Bogu hvala. Za sina kaže da je jako dobro dijete i da lijepo jede i spava, a starije sestre ga obasipaju pažnjom.

Period između Božića i Nove godine mu je ispunjen gažama, a za Novu godinu će pjevati na trgu u Novalji, a prvog dana 2020. godine pjevat će u hotelu Olympia u Vodicama.

Ključne riječi

Komentara 1

AR
ar54521
06:00 19.12.2019.

I šta je tu iznenadio odgovorom?? Čovjek je sasvim ok odgovorio, šta ste ocekivali...... Ili je trebao reći "ne, ako se desi, abortirat ćemo".... Jel bi vam to bio očekivani odgovor? Jeste jadni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije