Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veza puna uspona i padova

Jesu li opet zajedno? Jedan video daje naslutiti kako se Anđela Šimac pomirila s bivšim dinamovcem

Foto: Instagram
1/7
07.11.2022.
u 20:05

Nemam svoj život, sve radim za njega, moram sebe staviti na prvo mjesto. Lijepo je ništa ne raditi i imati novce, ali to sve brzo dosadi - rekla je u kolovozu Anđela kada se saznalo za prekid s Lirimom Kastratijem.

Krajem ljeta sinjska manekenka Anđela Šimac (25) prekinula je vezu s bivšim igračem Dinama Lirimom Kastratijem (22) s kojim ima kćer Indiah koja je sada stara osam mjeseci. Nakon što su prekinuli vezu Anđela se nije odselila od Lirima i objasnila je kako je razlog tome dadilja.

- Imamo dadilju koja živi s nama, trebala je pola biti sa mnom, a pola s Lirimom, ali za njen dolazak u Hrvatsku čekamo neke papire - objasnila je nedavno. Mnogi su uvjereni kako je ovaj par, čija je veza imala brojne uspone i padove, opet zajedno nakon što je Anđela na Instagram storyju podijelila gol koji je Kastrati postigao za svoj klub Fehérvár u utakmici protiv Ferencvaroša i napisala je bravo te dodala emotikon srca. Još jedan detalj daje naslutiti kako je par možda opet u vezi, a taj detalje je u opis profila na Instagramu Anđele Šimac u kojem su slova L i I, to jest početna slova Lirimovog imena i imena njihove kćeri. 

- Nemam svoj život, sve radim za njega, moram sebe staviti na prvo mjesto. Lijepo je ništa ne raditi i imati novce, ali to sve brzo dosadi - rekla je u kolovozu Anđela kada se saznalo za prekid s nogometašem. Dodala je tada i kako do prekida nije došlo naglo i zajedno su se složili kako je najbolje da svatko krene svojim putem i rekla je kako joj nije pukao film i da je dugo razmišljala o toj odluci.

VIDEO Vjenčale se Miss Argentine i Portorika: Svoju vezu držale su u tajnosti!

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
20:42 07.11.2022.

Ja bih rado sa njom imao odnose

ZA
zagi101
20:25 07.11.2022.

ajd se ne preseravaj, obična sponzoruša na koju je šteta potrošiti i dan vremena, jedino nešto kuna za sex

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije