Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pravila

Jennifer Love Hewitt prestravljena je životom single djevojke

love hewitt
Pixsell
17.03.2010.
u 09:10

- Ne volim izlaziti van, odlaziti u klubove i ludo se provoditi. Nisam tip koji će ponedjeljkom hodati s jednim, a srijedom s drugim dečkom. To jednostavno nisam ja! - kazala je.

Nije lako biti slobodna djevojka, riječi su glumice Jennifer Love Hewitt koja je od prije nekoliko dana ponovno "na tržištu". 

- Ne volim izlaziti van, odlaziti u klubove i ludo se provoditi. Nisam tip koji će ponedjeljkom hodati s jednim, a srijedom s drugim dečkom. To jednostavno nisam ja! - kazala je 31-godišnjakinja te nastavila kukati.

- Ja sam cura za veze, volim život u paru. Nekim ljudima samotnjački život paše, ali mene plaši - iskreno će glumica.

Hewitt iz serije "Šaptačica duhovima" i njezin odabranik, 39-godišnji Jamie Kennedy ,nedavno su prekinuli. Njihova odluka, kažu, bila je obostrana, a nakon razlaza su ostali u prijateljskim odnosima. Prekid veze nastupio je samo dan nakon što je Jennifer objavila  knjigu "Dan kad sam ustrijelila Kupida" u kojoj je jasno objasnila temelje zdrave i uspješne veze. Zanimljivo je i to da je dio knjige napisao njezin dragi - Kennedy, opisujući svoju djevojku najzgodnijom na svijetu.

- Pročitat ću vlastitu knjigu da pronađem neki zgodan savjet i podmažem se za nove spojeve. Inače... ne znam kad ću ponovno pronaći dečka - kazala je Jennifer ne skrivajući želju da sljedeći muškarac na kojeg nabasa bude onaj pravi kojem će kuhati ručak i rađati djecu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije