Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gdje je nestao?

Jennifer Lopez pozirala u seksi izdanju, ali jedan detalj ukrao je svu pozornost

Foto: Instagram
1/6
26.03.2021.
u 09:10

Iako je riječ o vrlo izazovnoj fotografiji na kojoj Lopez pozira u bijelom odijelu ispod kojeg se jasno nazire bijeli grudnjak, nekima je pažnju odvukao prizor s njezine lijeve ruke.

Glazbena diva Jennifer Lopez posljednjih dana pažnju privlači zbog navodnih ljubavnih problema sa zaručnikom Alexom Rodriguezom. Prije nepuna dva tjedna u javnosti je procurila informacija da su Jennifer i Alex razvrgnuli zaruke, a iako su oni promptno reagirali i pojasnili kako nije riječ o prekidu zaruka već da "rade na svom odnosu" jedna od posljednjih fotografija na društvenim mrežama ne ide tome u prilog.

Naime, Jennifer je na svom profilu objavila fotografiju sa snimanja nove kampanje, a mnogima je za oko zapeo jedan detalj. Iako je riječ o vrlo izazovnoj fotografiji na kojoj Lopez pozira u bijelom odijelu ispod kojeg se jasno nazire bijeli grudnjak, nekima je pažnju odvukao prizor s njezine lijeve ruke na kojoj više ne stoji  dijamantni prsten kojim ju je Alex zaručio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"Ne vidim zaručnički prsten", "Gdje je prsten?", pisali su joj u komentarima. Iako se na njih nije osvrnula J.Lo je za svoj izgled dobila mnoštvo komplimenata.

Lopez (51) i Rodriguez (45) postali su par prije gotovo četiri godine i upravo su prošle godine kupili kuću u Miamiju vrijednu 40 milijuna dolara.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Pogledajte kako je bilo na dodjeli Večernjakove ruže.

Ključne riječi

Komentara 1

SV
sveznam1
09:28 26.03.2021.

Po meni ljepota je perfekcija a ona nije ni blizu toga..kratka s velikom guzicom lice jojh bas i nije u biti prosjecna zena i dokaz kakoi mediji peru mozak ponavljajuci da je lijepa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije